Starity

Phil Rudd: „Ahhoz, hogy ez véget érjen, meg kell halnunk!”

2014. augusztus 24. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legendás ausztrál ötös, az AC/DC dobosa nyilvánosságra hozta: történjen bármi, a zenekar soha nem fog feloszlani.

hirdetés
Phil Rudd: „Ahhoz, hogy ez véget érjen, meg kell halnunk!”

Az AC/DC dobosaként ismertté vált Phil Rudd nemrégiben az ausztrál Today Show vendége volt, ahol nyilvánosságra hozta, hogy a zenekar soha nem oszlik majd fel és semmi nem állíthatja meg őket.

„Ahhoz, hogy ez véget érjen, mindannyiunknak halottnak kell lennie” – magyarázta Phil, aki nemrégiben szóló projektben is kipróbálta magát, ugyanakkor ahogyan hosszú évtizedek óta mindig, most is az AC/DC-nek él. A zenész abbéli meggyőződésének is hangot adott az interjú során, hogy önmagát tartja a legjobb dobosnak, aki valaha megfordult a Földön, ugyanakkor úgy véli, az AC/DC a világ legjobb zenekara.

„Lesz még egy turné és én ott leszek. És ha lesz még egy, akkor is számíthattok a jelenlétemre. És még egy lemez érkezik, ahol szintén ott leszek. Így megy ez addig, amíg meg nem halunk” - nyilatkozta Phil, mintegy világossá téve: a zenekarnak esze ágában sincs visszavonulni betegség és idősödő koruk ellenére sem.

Mint nemrégiben tudósítottunk róla, az új, Man Down címre keresztelt AC/DC-album már elkészült, ám megjelenésének dátumát egyelőre titok övezni; ezzel szemben Phil szóló projektjének első önálló albuma, a Head Job augusztus 29-én debütál majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek