Starity

Klippremier: Liber & Natalia Szroeder – Teraz Ty

2014. szeptember 20. 18:06   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban látott napvilágot a lengyel rapper Liber és a szintén lengyel származású énekesnő, Natalia Szroeder közös klipje, amely a Teraz Ty című dalhoz készült.

hirdetés
Klippremier: Liber & Natalia Szroeder – Teraz Ty

Mint ahogyan már megírtuk korábban, a két énekes közös albumon dolgozik, ami hamarosan meg is jelenik. Erről a korongról adták ki a Teraz Ty címet viselő dalt nemrég, aminek a videoklipje szeptember 18-án került fel az internetre.

Liber és Natalia közösen eddig már több mint 200 koncertet adtak Lengyelországnak, a rajongók legnagyobb örömére, így nem véletlenül lesz ez már a harmadik közös kislemezük.

Ennek a gyümölcsöző munkának az eredménye a Teraz Ty, mely az álmok megvalósításáról szól, pozitív energiát ad a művészeknek, azt üzeni, hogy soha nem késő elérni az álmainkat, valamint soha nem késő változtatni az életünkön.

A szerzemény szövegét Marcin Piotrowski írta, a zenét pedig a szintén énekes Mateusz Mijal szerezte, aki már egy közös dal erejéig Liberrel is énekelt együtt. Ez volt a Winny, ami már túl van a 4 milliós nézettségen, így talán ez a szám is hasonló sikerekre számíthat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek