Starity

Beckhamék eladják angliai luxusvillájukat

2010. szeptember 07. 20:08   |   Szerző: nedvedjuve

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eladja egy angliai grófságban található villáját az angol focista és felesége.

hirdetés
Beckhamék eladják angliai luxusvillájukat

Az angliai Daily Mail című lap szerint megerősítette a házaspár szóvivője, hogy már fel is becsültették az ingatlan értékét. Beckhamék 1999-ben hárommillió euróért (mai árfolyamon: 854 millió forintért) vették a luxusvillát. A drága átépítési munkálatoknak köszönhetően az ingatlan most mintegy 21 millió eurót ér. Két úszómedence, teniszpályák és egy saját stúdió is tartozik hozzá. A kertben több pavilon – köztük egy márványpadlóval borított – is található.

A Beckham család három évvel ezelőtt költözött Los Angelesbe, amikor David az LA Galaxy labdarúgó-csapatához igazolt. Hogy ez vajon mit jelent? David már nem akar visszatérni Angliába? Maradna az USA-ban? Sok kérdés felmerülhet, de egy biztos: a sztárpár a milliókat biztosan jó helyre teszi, hiszen nemrégen létrehoztak egy jótékonysági szervezetet Los Angelesben, mely a sérült gyerekek nevelését segíti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek