Starity

Így fogadták Bochkor Gábort

2014. október 01. 21:09   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bochkor Gábor, a Music FM-en futó reggeli műsor, az Önindító csapatának tagja lett, mivel Istenes Bence egy időre felhagy a rádiózással. A hallgatók nagyon pozitívan fogadták Bochit.

hirdetés
Így fogadták Bochkor Gábort

Mint arról beszámoltunk, Istenes Bence sokasodó munkája miatt kénytelen volt felhagyni rádiós szakmájával, hiszen a ValóVilág 7 és az X-Faktor vezetése mellett nem bírná még az Önindítói feladatait is elvégezni. Így természetesen Pordán Petra és István Dániel mellé kellett egy harmadik tag Istenes helyére, a választás pedig Bochkor Gáborra esett, aki nem is zöldfülű a szakmában. A hallgatók a mai reggel folyamán hallhatták két év kihagyás után először Bochi hangját a rádióban. A Music FM követői nagyon pozitívan fogadták.

Persze voltak, akik sajnálták, hogy Istenes Bence kilépett a csapatból, a többség mégis örült Bochkor visszatérésének. A Nők Lapja a Music FM-től megtudta, hogy a reggeli, négy órás műsoruk alatt a rádió hivatalos Facebook-oldalára több, mint 11 ezer lájk érkezett. Annyian hallgatták az Önindítót ma online is, hogy a rendszer lefagyott, ezért a szerkesztők inkább kikapcsolták a webkamerás közvetítést, hogy a hallgatók zavartalanul figyelhessék a műsort, emellett pedig rekordmennyiségű üzenettel bombázták a hármas csapatot.

A rádiós az Önindító négy órás adása alatt többször is megköszönte a hallgatókat, hogy megadták neki a bizalmat és őket hallgatták reggel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek