Starity

Valerie Hernandez lett az idei Miss International

2014. november 12. 18:06   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ebben az évben is megrendezték a Miss International szépségversenyt, melynek győztese Puerto Rico legszebb lánya lett.

hirdetés
Valerie Hernandez lett az idei Miss International

A Miss International szépségverseny idén az 54. alkalommal került megrendezésre Japánban 73 szépség részvételével. A delegáltak november elején utaztak Tokióba, ahol rendezvényeken és fotózáson vettek részt. A 2014-es Miss International döntőjére november 11-én került sor, ahol a gyönyörű lányok népviseletben, bikiniben és estélyiben is végigvonultak a színpadon.

A gálán számos különdíj is gazdára talált: a legbarátságosabb versenyző a kolumbiai lány lett, a legszebb nemzeti viselet díját Miss Indonézia kapta meg, a közönség kedvence címet pedig az indiai lány vihette haza.

Ezt követően kiderült, kik kerültek a középdöntőbe. A legszebb tíz lány közé Argentína, Brazília, Indonézia, Mexikó, Panama, Finnország, az Egyesült Királyság, Puerto Rico, Thaiföld és Kolumbia delegáltja jutott be. Az interjúk után a lányokat újra pontozta a zsűri, majd kihirdették a szépségkirálynőt és négy udvarhölgyét.

Az ötödik helyen a finn Milla Romppanen végzett, őt követte negyedikként az Egyesült Királyság delegáltja, Victoria Tooby, a második udvarhölgy Miss Thaiföld, Punika Kulsoontornrut lett, az első pedig a kolumbiai Zuleika Suárez. Végül a korona a puerto ricói szépség fejére, a 21 éves Valerie Hernándezre került. Gratulálunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek