Starity

Baukó Éva kiakadt, amiért nem ő nyert

2014. november 14. 08:08   |   Szerző: LovelyBarbaraPalvin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztár nehezen emészti meg, hogy nem ő lett a dzsungel királynője. Szerinte rajta kívül mindenki más álszent volt, csak ő volt őszinte, de ez nem kellett a közönségnek.

hirdetés
Baukó Éva kiakadt, amiért nem ő nyert
Fotó: RTL Klub

A Celeb vagyok, ments ki innen! idei második szériájában három nő maradt bent a döntőben: Éva, Andi és Aleska. A Való Világ egykori játékosa nagyon szerette volna megnyerni a dzsungel királynője címet, ám Molnár Andrea elhappolta előle, ettől Éva teljesen kiborult.

Közösségi oldalán többször is leírta a véleményét. „Magyarországon az őszinteség nem kifizetődő álszenteké és álszerényeké a világ! Úgy jàtszottam a játékostársaimmal, hogy ők észre sem vették!!!!!!„ - kezdte Éva, majd hosszan ecsetelte, hogy a társaság milyen unalmas volt, Andit pedig külön betámadta.

„Mikor érti meg már a magyar ember, hogy ez egy show műsor? Direkt is generáltam sokszor a konfliktust, hogy élvezetes legyen nektek! Ez tényleg egy rendkívül unalmas társaság volt! Néztétek volna ahogy ülünk a tűz körül és mindenki szereti egymást? Azért nem mentek bele a konfliktusba mert nem akartak negatívnak tűnni! Ja és még valami az egészséges életmòdot szerető Andika mindig cigizett ahol nem látta a kamera a kis alszereny! Összeségében büszke vagyok magamra mert show-t csináltam! Rajtam kívül még Aleska , Pákò, Cooky volt a legmeghatározòbb arc! Ja és Aleskát nagyon SZERETEM!!!!”

Hogy ennnek ellenére miért nem nyert, erre Évának külön megvan a magyarázata: „Nem akarok rosszra gondolni, de az tény, hogy több embertől hallottam: a rám küldött szavazatokat hálózati hiba miatt visszadobta a rendszer”mondta a Blikknek Éva, aki összeesküvést sejt a háttérben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek