Starity

A jégen forgatott klipet Puskás Peti együttese

2015. február 16. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Exkluzív videó kedvéért húztak korcsolyát a The Biebers rajongói. A népszerű fiúcsapat egy igazi téli helyszínen, a Jégterasz közepén forgatott különleges klipet Memories című legújabb sikerszámukhoz, amelyben néhány kiválasztott rajongó együtt szerepelhetett kedvenceikkel, emellett pedig kiélvezhették a korizás és forralt borozás örömeit is.

hirdetés
A jégen forgatott klipet Puskás Peti együttese
Fotó: Red Lemon Média

Az egyedülálló videófelvétel a The Biebers room session sorozatát gazdagítja, amely során az együttes tagjai különleges helyszíneken forgatnak videót legújabb számaikhoz, ezzel is közelebb hozva az akusztikus zenét a rajongókhoz. Imádjuk az elektronikus zenét, ám néha nekünk is hiányzik, hogy akusztikusan játsszunk, innen jött a room session ötlete. A dalok élő felvételét szerettük volna személyesebbé tenni és a rajongóinkkal is megosztani, ehhez kerestünk olyan helyszínt, ami sokkal családiasabb, mint egy telt házas buli – mesélte Puskás Peti.

A srácok ezúttal jégpályán kötöttek ki: Puskás Peti és zenekara a Jégteraszon vette fel Memories videoklipjét. A forgatáson néhány kiválasztott rajongó is részt vehetett, a szerepléshez csak annyit kellett tenniük, hogy korcsolyáztak a jég közepén zenélő együttes körül. 

A jégpályán való zenélés és klipforgatás a zenekar számára is újdonság volt. Jellemzően a fesztiválszezonban, melegben és hawaii mintás ingekben szoktunk zenélni, és a videoklipjeinket is ilyenkor készítjük, így teljesen új élmény volt, hogy most kabátban és kapucniban léptünk fel. Bár szinte lefagyott a kezünk, de nagyon élveztük, igazi örömzenélés volt – árulta el Puskás Peti.

hirdetés

Az első room session videójuk még a próbateremben készült, a mostani egy jégpálya közepén, de hamarosan beköltöznek egy rajongójuk hálószobájába is. Reméljük, ezzel hagyományt teremtünk és a videóinkat látva a közönségünk többi tagja is átérzi az élő zene közelségének varázsát – mesélt az együttes terveiről a The Biebers oszlopos tagja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek