Starity

Justin Bieberrel táncolt Carly Rae Jepsen – klippremier

2015. március 07. 22:10   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent az énekesnő legújabb kisfilmje, melyben Tom Hanks és Justin Bieber is szerepel.

hirdetés
Justin Bieberrel táncolt Carly Rae Jepsen – klippremier

A Call Me Maybe énekesnője, Carly Rae Jepsen hivatalosan is visszatért! Korábban már többször is utalt rá a Twitter-profilján, hogy érkezik legújabb dala és kisfilmje. Az I Really Like You címre keresztelt szám március elsején kiszivárgott, így az énekesnő is kénytelen volt a tervezettnél előbb közzé tenni legújabb szerzeményét.

A mai nap látott napvilágot Carly hivatalos YouTube-csatornáján a hozzá tartozó kisfilm is. A videoklipet nagy várakozás övezte, ugyanis bejelentették, hogy Justin Bieber és Tom Hanks is szerepet kap a videóban. A rajongóknak nem kellett csalódniuk, a két sztár tényleg feltűnt benne, de Hanks az egész videón keresztül látható, míg Bieber csak az utolsó, táncos jelenetben bukkan elő.

A videoklip Tom egy átlagosnak induló napját hivatott bemutatni, a sztárság árnyoldalival együtt: fotózkodó és autogramot kérő rajongókkal, lesifotósokkal és lerázhatatlan szervezőkkel. Végül az amerikai színész találkozik Miss Jepsennel, és lezárásként a páros Justin Bieberrel karöltve egy nagy táncos jelenetben vesz részt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek