Starity

Felkészült a visszatérésére a Green Day

2015. március 24. 21:09   |   Szerző: cs.vera45

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ebben az évben először, a múlt héten összegyűlt az együttes. A basszusgitáros, Mike Dirnt röviden nyilatkozott a Billboard magazinnak a fejleményekről, és nagyon úgy tűnik, hogy szépen halad a dolog.

hirdetés
Felkészült a visszatérésére a Green Day

Nagy az izgalom, hisz Jason, akinél pár hónapja mandularákot diagnosztizáltak, szépen gyógyul, ráadásul nemrég kiderült, hogy idén a Green Day is helyet kap majd a Rock and Roll Hírességek Csarnokában. Bizakodását pedig Mike is megosztotta a Billboard magazinnal.

Minden jel arra mutat, hogy a Green Day ismét részese lesz a zenei élet színes palettájának, hiszen a zenész izgatott a jövő miatt. Mindenki egészséges, és felkészültünk, hogy újra vagányak legyünk! – újságolta örömmel.

Még nem tudni, mivel készülnek a rajongóiknak, de nagy az esély arra, hogy érkezik a következő Green Day-lemez, amire már évek óta várnak. Nemrég pedig megerősítésre került az is, hogy a Fall Out Boy fogja felvezetni a Green Dayt idén a Rock and Roll Hírességek Csarnokában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek