Starity

Jótékonysági koncertet ad a Papa Roach

2015. április 13. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves fennállását ünneplő zenekar ezúttal a vacaville-i NorthBay Cancer Centert támogatja, mely központ dolgozói daganatos betegeknek nyújtanak támogatást.

hirdetés
Jótékonysági koncertet ad a Papa Roach

A rocker életformát sokan a rosszfiú imiddzsel párosítják gondolatban – legtöbbször tévesen, amire élő példa a Papa Roach zenekar, melynek tagjai mindent megtesznek, hogy az általuk felkarolt jó ügyek célt érjenek. Ezúttal sincs másképp, ugyanis a Jacoby Shaddix vezette négyes a NorthBay Cancer Center rákbetegeket gondozó intézmény javára ad jótékonysági koncertet április 18-án a vacaville-i Theatre DeVille-ben a Lonely Kings vendégszereplésével.


Fotó: Facebook/Papa Roach

A zenekar tagjai számára mindig is fontos volt a jótékonykodás, többek között ők is részt vettek az ALS Ice Bucket Challenge-ben, hajléktalanokon segítettek és beteg rajongóik álmát váltották valóra, amellett, hogy folyamatosan úton vannak.

A csapat igencsak elfoglalt, mivel jelenleg is zajlik legújabb, F.E.A.R. címre keresztelt stúdióalbumuk népszerűsítő turnéja, melynek keretein belül június 14-én hazánkban is tiszteletüket teszik Jacobyék

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek