Starity

DJ Dominique és barátai jótékonysági koncert a Sportarénéban

2015. április 22. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Várkonyi Attila, vagyis DJ Dominique immár 23. alkalommal szervezi meg jótékonysági koncertjét hátrányos helyzetben lévő és fogyatékos gyermekek számára. Idén az eseménynek a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont 2015. április 26-án vasárnap este 19 órától. A koncerteken kívül egy nem mindennapi kezdeményezést indítottak el a szervezők: a belépő egy doboz tej, az így összegyűjtött adományokat pedig az Alföldi Tej Kft. megduplázza, hogy minél több rászoruló gyermeken segíthessenek.

hirdetés
DJ Dominique és barátai jótékonysági koncert a Sportarénéban

A 90-es évek elejétől Várkonyi Attila, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Dj Dominique egy olyan kezdeményezést indított útjára, ami mára egyedülálló koncertsorozattá nőtte ki magát az országban. 23 éve minden évben van egy nap, ami valóban a szeretetről és a jótékonyságról szól. Egy koncert, amikor a DJ és sztár barátai több száz vagy ezer gyermeknek adnak egy életre szóló élményt. A Dj Dominique és Barátai Jótékonysági Koncertsorozat idei fő mondanivalója is az integráció és az elfogadás.

Sajnos rengeteg fogyatékkal élő és halmozottan hátrányos fiatal él az országban, akiknek korlátozott lehetőségeik vannak arra, hogy eljárjanak szórakozni, a kedvenceik koncertjein vehessenek részt, kikapcsolódjanak és éljék egy átlagos iskolás vagy tinédzser életét. Dj Dominique most is rájuk szeretné felhívni a figyelmet, miközben a koncert segítségével próbálja közelebb hozni az ép és a fogyatékkal élő, a tehetősebb és a rászoruló embereket.

Minden évben nagy kihívás ez számomra és mindig nagyon várom a napot. Nekünk, ép embereknek kötelességünk segíteni másokat, de sajnos ez nem mindig sikerül. Ezért több mint húsz éve próbálok találni minden évben egy napot, amikor összefogunk zenész barátaimmal és egy nagyszabású koncertet adunk azokért az emberekért, akik ezt megérdemlik, akiknek nincs lehetőségük bármikor eljutni egy ilyen rendezvényre. Minden évben óriási tömegek érkeznek és rengeteg ajándékot hoznak magukkal, amit szétosztunk a rászorulók között. Idén rendhagyó módon arra kérjük a vendégeinket, hogy bár az esemény most is ingyenes lesz, de belépőjegyként hozzanak magukkal egy dobozos tejet, amit az Alföldi Tej Kft. megdupláz, így reményeink szerint több ezer liter tejet adhatunk át a Mozgásjavító Óvoda, Általános Iskola, Szakközépiskola, EGYMI és Kollégium részére – mondta el a rendezvény kapcsán Dj Dominique.

A jótékonysági rendezvényeken a fiatalok által leginkább kedvelt sztárok lépnek fel évről évre, így többek között Vastag Csaba, a Hősök, a Children of Distance, Ricsi Pí az Animal Cannibalsből, Kis Grófo, Dynamic, Bárány Attila, Newik, DJM ,valamint Thomx fogadta el Dj Dominique meghívását.

A legfantasztikusabb érzés, amikor felhívom a zenész barátaimat és azonnal igent mondanak. Büszke vagyok arra, hogy zenésztársaimmal ilyen sok hátrányos helyzetű fiatalon segíthetünk. Mottója is van a rendezvénynek, ami egyébként a saját, személyes mottóm is: minden jóra fordul, csak egészség legyen!

A rendezvényen befolyt ajándékokkal, adományokkal és felajánlásokkal a Mozgásjavító Óvoda, Általános Iskola, Szakközépiskola, EGYMI és Kollégiumot támogatják a szervezők, így tehát aki segíteni szeretne, mindenképpen jöjjön el 2015. április 26-án, vasárnap este 19 órakor a Papp László Budapest Sportarénába és hozzon magával legalább egy doboz tejet!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek