Starity

10 új angyalt avatott a Victoria’s Secret

2015. április 29. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Victoria’s Secret eddigi legnagyobb dobását jelentette be április 28-án: 10 új modellel bővül a híres VS-angyalok köre.

hirdetés
10 új angyalt avatott a Victoria’s Secret

A Victoria's Secret nevű fehérneműmárka kétségtelenül egyik legnagyobb vonzerejének számítanak a csinos angyalok, akik exkluzív szerződés keretében reklámozzák a cég termékeit.

Mi is beszámoltunk nemrég arról, hogy az angyalok száma kicsit megfogyatkozott, miután Karlie Kloss, Doutzen Kroes és Lindsay Ellingson is elhagyta a stábot. A cég most úgy döntött, hogy nem tölti fel a megüresedett helyeket három modellel, hanem helyette rögtön 10 lányt fog leszerződtetni, így a jövőben Kate Grigorieva, Taylor Hill, Elsa Hosk, Martha Hunt, Jac Jagaciak, Stella Maxwell, Lais Ribiero, Sara Sampaio, Jasmine Tookes és Romee Strijd is angyalként népszerűsítheti a világmárkát.

Ez nemcsak mesés fizetést biztosíthat a számukra, de nemzetközi hírnevet is, hiszen a márka modelljei igen népszerűek, és nagy rajongótáborral rendelkeznek. Az új lányok hamarosan bemutatkoznak a közösségi oldalakon is, ahol #TheNewestAngels hastaggel ellátott posztjaikban többek között tippeket is adnak majd követőiknek.

Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel és Lily Aldridge továbbra is angyalok maradnak, hogy képviseljék a márkát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek