Starity

Elkezdődött a Fear the Walking Dead forgatása Kanadában

2015. május 16. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban hozzáláttak a TWD testvérsorozatának munkálataihoz a kanadai Vancouverben.

hirdetés
Elkezdődött a Fear the Walking Dead forgatása Kanadában

Sokat hallhattunk már az idén nyáron induló The Walking Dead-spinoffról az elmúlt hónapokban. Először is leleplezték az első két főszereplőt, majd kiderült, hogy Los Angelesben fog játszódni a történet és azt is bejelentette az AMC, hogy rögtön két évadra berendelték a sorozatot. Kicsivel több mint egy hónappal ezelőtt pedig végre lehullott a lepel a címről is, valamint az első betekintést is megkaptuk.

Mindezek után május 10-én lencsevégre kapták a sorozat néhány szereplőjét, Cliff Curtist, Kim Dickenst, Elizabeth Rodríguezt, Mercedes Masont, Frank Dillane-t és Alycia Debnam Carey-t is a kanadai Vancouverben, az egyik forgatási helyszínen. Ez pedig azt bizonyítja, hogy gőzerővel hozzáláttak a munkálatokhoz, aminek egyébként már itt volt az ideje, hiszen idén nyárra ígérik a premiert.

Egy nappal később, május 11-én pedig az AMC megosztott a YouTube-on egy videót is, melyben a sorozat producerei, Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd és Greg Nicotero betekintést engednek a kulisszák mögé.

Azt hiszem, a legkirályabb dolog ebben a sorozatban az, hogy a saját történetét meséli el. Nem kell, hogy tudd, mi történt eddig a The Walking Deadben, ahhoz, hogy megértsd a Fear the Walking Deadet – mondja a kisfilmben Kirkman.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek