Starity

Hamarosan visszatér az extrém Lady Gaga

2015. május 19. 16:04   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mostanában a nagyközönség egy igazi ladyt láthatott az énekesnőben: kifinomultság, botránymentesség és visszafogott öltözködés – minden, ami a jazz stílust képviseli. Azonban már Gaga is készen áll a visszatérésre.

hirdetés
Hamarosan visszatér az extrém Lady Gaga
Fotó: Doug Peters

Lady Gagáról köztudott, hogy szeret kapcsolatot tartani a szörnyecskéivel a közösségi portálokon keresztül, és ez a napokban sem volt másképp. Egyik rajongója azt a kérdést tette fel a Twitteren, hogy hová tűnt az az extrém és mindenkit megbotránkoztató Gaga, akit megismert az egész világ pár évvel ezelőtt, mivel mostanság csak a visszafogott oldalát láthattuk. Gaga válasza az volt, hogy az a fele most éppen alszik, mert ki kell pihennie magát a következő albumra.

Az énekesnő egyik legnagyobb rajongói oldala, a GagaDaily pedig egy olyan pletykát indított el, miszerint 2015 vége, illetve 2016 eleje rendkívül izgalmas időszak lesz a kis szörnyecskék részére, ezzel talán új popalbumra célozva. A pletyka akár igaznak is bizonyulhat, mivel  már korábban is tett olyan megjegyzéseket az oldal, melyek aztán valóban megtörténtek.

Gaga jelenleg is turnézik Tony Bennett-tel az oldalán, és a Grammy-díjas, rendkívül sikeres jazzkorongjukat, a Cheek to Cheeket népszerűsítik világszerte, amely egyébként nemrég átlépte az egymilliós eladási számot. Gaga korábban azt is elárulta, hogy nem a Cheek to Cheek lesz az utolsó jazzalbuma.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek