Starity

Ilyen lesz az új Jace Wayland – fotó

2015. június 04. 19:07   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent az első kép a Shadowhunters Jace-éről. A sorozatban Dominic Sherwoodot láthatjuk az árnyvadász szerepében.

hirdetés
Ilyen lesz az új Jace Wayland – fotó

Már több mint egy hónapja jelentette be az ABC Family, hogy a Shadowhunters Jace Waylandje Dominc Sherwood lesz. Jamie Campbell Bower után igazán nagy változás a csatorna választása, hiszen a két színész teljesen más karakter. Sokaknak nem volt szimpatikus az új árnyvadász, többek között hajszínével sem voltak megelégedve, mivel Jace a könyvben szőke volt, míg Sherwood barna hajú.

A készítők a napokban megörvendeztették a rajongókat az első Jace-képpel, mely egy kamerán látható jelenetfotó volt. Bár a fénykép elég homályos, az egyértelmű, hogy az újgenerációs karakter is szőke lesz, továbbá az is kivehető, hogy a felvétel a Pandemoniumban készült, ami a történet elején szerepel.


Fotó: ABC Family

Dominicon kívül Katherine McNamaraEmeraude Toubia, Isaiah Mustafa, Harry Shum Jr., Alan Van SprangAlberto Rosende, Matthew Daddario és Maxim Roy is látható lesz a természetfeletti sorozatban. A legújabb hírek szerint Sofia Wells is szerepelni fog a szériában, mint Clary fiatalabbik énje, Jon Cor pedig Hodge bőrébe bújik. Érdekesség, hogy a Shadowhuntersben egy régi-új karakter is felbukkan, mivel Dorothea Dot néven fog részt venni a sorozatban a főhősnő legjobb barátnője, akit Vanessa Matsui fog életre kelteni. A mai nap arra is fény derült, hogy a fiatal vámpírt, Raphaelt David Castro fogja játszani.

Meglepetésszerűen tegnap még két teasert is közzétett a csatorna. Az egyikben a széria főcíme látható, míg a másikban Katherine mesél adaptációról, miközben néhány Instagram-kép és a sorozat néhány fontos tárgyáról készült fotó van bevágva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek