Starity

Szüzességét árulja One Direction-jegyekért egy svéd rajongó

2015. június 02. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amikor az ember azt hinné, hogy őrültebb rajongói sztorikat már nem hallhat, a directionerek mindig rá tudnak cáfolni.

hirdetés
Szüzességét árulja One Direction-jegyekért egy svéd rajongó

A directionerek sok mindenre képesek kedvenceikért, ám úgy tűnik, vannak, akik szó szerint mindent megadnak, hogy lássák a fiúkat.

A Stately Harold számolt be elsőként arról, hogy egy 15 éves svéd lány árverésre bocsátotta szüzességét, hogy a befolyt összegből jegyeket vehessen magának a One Direction koncertjére. Az Orebro városában élő tinédzser május 30-án adott fel apróhirdetést a svéd Barnebys.se oldalon, mivel úgy véli, hogy még a mai világban is sok férfinak számít, ha egy nő érintetlen. Továbbá reméli, hogy egy tehetősebb férfi segítségével valóra válhat az álma, és egy egész évig minden One Direction-koncerten részt vehet, követve a fiúkat, bárhová is mennek.

Egy helyi újságnak, a Narkes Allehandának nyilatkozott is az elszánt lány: Nyilvánvalóan tudom, hogy sokak felhúzzák majd a szemöldöküket, de hé, feminista vagyok és ez az én testem, azt teszek vele, amit csak akarok. 10 éves korom óta One Direction-rajongó vagyok, és semmi nincs, amit jobban szeretnék náluk. Állandóan csak a One Directionre gondolok, róluk álmodom és ők folynak az ereimben is. Évek óta az az álmom, hogy minden egyes 1D-koncertre elmehessek egy éven át, és végre találtam egy módszert, amivel finanszírozhatom ezt az álmot. Lehet, hogy r*bancnak vagy ilyesminek titulálnak, de látni Harryt és a fiúkat fellépni, kárpótol minden rossz dologért, ami ebből kisülhet. Imádom a One Directiont, és most találtam meg a módját, hogy velük lehessek mindennap egy egész évig, és nem fogom hagyni, hogy a társadalom nyomására elszalasszam ezt a lehetőséget. Boldog vagyok, hogy Svédországban lakom, nagyon toleráns és elfogadó közösségünk van, és hajlandó vagyok eladni a testemet azért, hogy elérjem a célomat.

Az aukció jelenleg 1 900 000 svéd koronánál (kb. 225 ezer dollár) tart, egy kínai üzletember lenne hajlandó ennyit adni a 15 éves lány ártatlanságáért, de az árverés még csak most kezdődött. A lányt mindenben támogatják szülei, főleg édesanyja, aki szintén nagy One Direction-rajongó, és akit a Directioner magával is vinne a turnéra. A lánynak egyébként van egy 13 éves húga is, aki a törvények szerint még túl fiatal ahhoz, hogy áruba bocsássa magát, de tervezi, hogy 2 év múlva nővéréhez hasonlóan cselekszik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek