Starity

2017-ben visszatérnek kedvenc törpjeink a mozivászonra

2015. június 15. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mandy Patinkin, Rainn Wilson és Demi Lovato is csatlakozott a 2017-ben mozikba kerülő Get Smurfy stábjához.

hirdetés

A Nemzetközi Törpnap alkalmából a Sony Pictures Animation bejelentette, hogy érkezik az új Hupikék törpikék 3D-s mozifilm, az immáron teljesen animált Get Smurfy. Emellett pedig a teljesen megújult szinkroncsapatról is lerántották a leplet.

A történet szerint a törpök egy mesebeli törpfalut akarnak megtalálni a gonosz Hókuszpók előtt az Elvarázsolt Erdőben. Eközben viszont választ kapunk olyan megválaszolatlan kérdésekre, hogy vannak-e más színű törpök, hogy organikusak-e a gombaházak, illetve, hogy miért csak egy lány él közöttük.

Törpilla hangját a platinalemezes előadó, Demi Lovato fogja kölcsönözni, míg a törpök esküdt ellenségének cipőjébe az Emmy-díjas komikus színész, Rainn Wilson (Office, Szörnyek az űrlények ellen ) lép majd. Törpapát pedig a szintén az Emmy-győztes Mandy Patinkin (A herceg menyasszonya, Homeland) fogja alakítani.

A 2017. március 31-én mozikba kerülő alkotás rendezője Kelly Asbury (Shrek 2, Gnómeó és Júlia), a producer Jordan Kerner (Charlotte’s Web, Hupikék törpikék), a társproducer pedig Mary Ellen Bauder (Hotel Transylvania).

A producer, Kerner a következőt mondta el a készülőben lévő mese kapcsán: Úgy éreztük, fontos lenne egy másfajta megközelítést alkalmazni ezzel az eredeti történettel. Ebben a számítógép-animációs kalandban Peyo alkotása visszatér gyökereihez. Remélem, nem csak a rajongóknak lesz ez örömére, hanem világszerte mindenkinek. Ennél izgatottabbak nem is lehetnénk a tehetséges új csapatunk miatt.

Fotók: Sony Pictures

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek