Starity

Vajna Tímea és Danics Dóra együtt készülnek a Derbyre

2015. június 15. 21:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Izgatottan készülnek a júliusi Derbyre hazánk sztárjai. Vajna Timi, Danics Dóra és Szamosi Donáth olyannyira lázban égnek, hogy már most felpróbálták az eseményhez illő lehetséges szetteket. A Kincsem Park lelátóján elegáns ruhakölteményben drukkolnak majd a Derby és Gasztroangyal Fesztiválon. A három híresség különleges összeállítást választott, szem előtt tartva az etikettet, miszerint ezen az eseményen a fejdísz is elengedhetetlen.

hirdetés
Vajna Tímea és Danics Dóra együtt készülnek a Derbyre
Fotó: Red Lemon Média

Vajna Tímea annak ellenére is imád nyeregbe pattanni, hogy első lovas élménye meglehetősen rosszra sikerült. „12 éves lehettem, amikor apukám először próbált felültetni egy lóra – nagyon megijedtem, sikítottam, mire a ló beleharapott a nadrágomba – mesélte a szépség, aki nagy rajongója a lóversenysportnak, ezért gyakori vendég a Kincsem Parkban. – Imádom az itteni hangulatot! A kedvenc pillanatom az, amikor a versenyzőkelrajtolnak, a műsorvezető nagyon gyorsan kezd beszélni, és az izgalom a tetőfokára hág” – tette hozzá Timi, aki Danics Dóra énekesnővel és Szamosi Donáth színésszel együtt készül a júliusi Derby és Gasztroangyal Fesztiválra.

A három híresség már azt is tudja, milyen ruhában drukkol majd a lelátóról: elegáns, letisztult és modern öltözetüket az angol és a dubai lóversenydivat ihlette. „A derbikhez főleg az egyszínű ruhák illenek, amelyek jellemzően bézs, testszín és pasztell árnyalatúak. Nagyon népszerű még az overáll és a fejdísz is. Fontos, hogy miben jelensz meg egy ilyen nagyszabású társadalmi eseményen” – mondta el Vajna Tímea, aki kiegészítőnek az egyik hazai tervező különleges karbontáskái közül is választott már a Derbyre.

hirdetés

Vajna Tímea, Szamosi Donáth, Danics Dóra (Fotó: Red Lemon Média)

Danics Dóra is úgy gondolja, hogy a kalap elengedhetetlen kellék a lelátón. „Emellett nagyon fontos az illem követése is: a szoknyának minimum térdig kell érnie, és úgy tudom, hogy nem szabad túl sok ékszert viselni” – mondta el az énekesnő, aki gyerekként hobbiszinten évekig lovagolt.

Szamosi Donáth színésztől sem áll távol a lóversenyport világa – többször járt már éjszakai versenyen a Kincsem Parkban. „Lenyűgöz ez a világ! – jegyezte meg Donáth, aki új öltöny szettjében érkezik majd a Derbyre. – Nagyon szeretem az állatokat: mindig is érdekesnek tartottam a macskák és a lovak közötti szoros kapcsolatot, mint amilyen például Kincsem és egy kismacska között alakult ki. Elválaszthatatlanok voltak! Egyébként az Equus főszerepére készülve a lovak viselkedését is tanulmányoztam – a darabhoz meztelenül is a fotóztak eggyel.” 

Donáth rátermettségét pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Ifjú Vincét, hazánk meghatározó lovas szobrászának versenylovát bátran vezette és irányította. 

Vajna Tímea (Fotó: Red Lemon Média)
Danics Dóra (Fotó: Red Lemon Média)
Szamosi Donáth (Fotó: Red Lemon Média)

Derby és Gasztroangyal Fesztivál a Kincsem Parkban: 2015. július 3-5.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek