Starity

Kingdom of Hegyalja-bérlettel ingyen bulizhatsz a SZIN-en!

2015. július 09. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben hatalmas port kavart, hogy idén is elmarad a Kigdom of Hegyalja névre keresztelt hazai fesztivál, és a szervezők jelenleg is azon dolgoznak, hogyan kárpótolhatnák a csalódott fesztiválozókat.

hirdetés
Kingdom of Hegyalja-bérlettel ingyen bulizhatsz a SZIN-en!
Fotó: Facebook/Szegedi Ifjúsági Napok - SZIN

Július 2-án jelentették be a Kingdom of Hegyalja szervezői, hogy elmarad a 2015-ös fesztivál. A csalódott rajongók között rögtön megindult a pusmus mindenféle összeesküvés-elméletről, ám a szervezők jelenleg is azon szorgoskodnak, hogy kárpótlást nyerjenek azok, akik már megvásárolták bérleteiket. Valamint azt is elárulták, hogy bizonyos koncertek más helyszínen ugyan, de megtartásra kerülnek. Ennek értelmében az eredeti időpontban, július 15-én, Budapesten a PeCsa Music Gardenben kerül megrendezésre a Nightwish fellépése, ma pedig azzal a hírrel szembesülhettek a hegyaljások, hogy fesztiválbérleteikkel ingyenes belépést nyerhetnek a megújult, hatnaposra bővített SZIN (Szegedi Ifjúsági Napok) fesztiválra, amely augusztus 24-e és 29-e között kerül megrendezésre.

Ugyan a SZIN egészen más stílust képviselő sztárokat vonultat fel, mint amilyet a Hegyalja produkált volna, ennek ellenére fergeteges hat napra számíthanak azok, akik nyárzáróként Szegedet választják bulihelyszínül. A fesztiválon olyan előadók adnak majd koncertet, mint Scooter, Chris Lake, DJ Fresh, a Brains, Nick Warren, Jay Lumen, a Magna Cum Laude, Ákos, a Punnany Massif, a WellHello, Julia Carpenter, a Halott Pénz, a 30Y, az Irie Maffia, Majka & Curtis, a Supernem, Ganxta Zolee és a Kartel, a Leander Rising, a Fish!, az Ivan and the Parazol és még sokan mások.

Amikor megtudtuk, hogy elmarad a Kingdom of Hegyalja fesztivál, egyből azon kezdtünk el gondolkodni, hogyan is segíthetnénk ezen a sajnálatos helyzeten. Fel is vettük a Hegyalja szervezőivel a kapcsolatot, és együttműködési megállapodást kötöttünk. Ilyen esetekben nem kárörvendésre, hanem összefogásra van szükség, hiszen nem könnyű ezt a helyzetet kezelnie a csalódott fesztiválozóknak, és a szervezőknek sem. A Hegyaljára elővételben bérletet vásárlók jól járhatnak, hiszen hetijegyük felmutatásával végigbulizhatják a saját magához és a Hegyaljához képest is egy nappal tovább tartó Szegedi Ifjúsági Napokat, mindenféle plusztérítés nélkül – olvasható a SZIN sajtóvivőjének, Kurucsai Jánosnak a szavai a Facebookon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek