Starity

Mégsem marad el a Nightwish hazai fellépése

2015. július 03. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi sokkoló hír után, miszerint elmarad a 2015-ös Kingdom Of Hegyalja Fesztivál, a mai napon megerősítésre került, hogy a tervezett időpontban, más helyszínen, de fellép a Nightwish.

hirdetés

Még nincs 24 órája, hogy hazánk egyik legnagyobb fesztiváljának szervezői közleményben kihirdették: idén sem kerül megrendezésre a Kingdom Of Hegyalja. Ugyan számtalan teória és vádaskodás indult a rossz szervezéssel kapcsolatban, a szervezők biztosították a fesztiválozókat arról, hogy a külföldi előadók koncertjei más helyszínen ugyan, de megtartásra kerülnek, mivel már leszerződtek az előadókkal és előre ki is lett fizetve a díjuk.

Ennek értelmében alig egy órája tette közzé a Hegyalja szervezőbizottsága a Facebookon, hogy a sokak által várt finn formáció, a Nightwish fellépése a tervezett napon és időponton kerül megtartásra Budapesten a PeCsa Music Gardenben.

Nem marad el a Nightwish koncert, Budapesten lesz megtartva. A PeCsa Music Garden szabadtéri színpadán a meghirdetett id...

Posted by Kingdom of Hegyalja on 2015. július 3.

A kételkedők megnyugtatása végett a hírt maga a zenekar is megerősítette a közösségi oldalon keresztül, így a metalrajongók július 15-én végre láthatják is őket, akiket a budapesti székhelyű Sorronia kísér majd.

Kingdom of Hegyalja at Tokaj-Rakamaz is relocated, the NIGHTWISH show scheduled for July 15 at the Festival will now...

Posted by Nightwish on 2015. július 3.

A Hegyalja szervezői ugyan kaptak hideget-meleget az elmaradó fesztivál miatt, ám legutóbbi bejelentésük szerint folyamatosan dolgoznak azon, hogy új helyszínt biztosítsanak a már leszerződött előadóknak.

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a Nightwish-hez hasonlóan új helyszínt találjunk a fesztiválra előzetesen leszervezett...

Posted by Kingdom of Hegyalja on 2015. július 3.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek