Starity

Új dallal rukkolt elő Paulina Goto

2015. július 14. 19:07   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban látott napvilágot a Szerelem ajándékba sztárjának vadonatúj dala.

hirdetés

Paulina Gómez Torres, azaz Paulina Goto – aki július 29-én ünnepli 24. születésnapját – már hónapok óta izgalomban tartja rajongóit, hogy valami nagy dolog van készülőben. Pár nappal ezelőtt azonban mindenre fény derült, ugyanis megérkezett a Mi corazón es un país (’A szívem egy ország’ – a szerk.), ami a fiatal tehetség második szólóalbumának első kislemeze.

Paulina legutóbbi dala a Llévame despacio (’Lassan vigyél el’ – a szerk.) volt, amely akkora népszerűségre tett szert, hogy a legnagyobb videómegosztó oldalon több mint 12 millióan hallgatták meg, a hozzá készült dalszöveges videót pedig több mint kétmillióan. Ezek után nehéz dolga lesz a mostani dalnak – vagy mégsem, hiszen a tehetséges sztár egyre sikeresebb.

Legújabb szerzeményét eddig majdnem 21 ezren hallgatták meg. Az viszont tény és való, hogy előző számához képest újított az énekesnő, ugyanis elhagyva a lassú és romantikus hangvételt, ezúttal a dallamosabb és ritmusosabb stílus vette az irányt, amivel akár az idei nyár slágere is lehet. Kíváncsian várjuk, hogy készül-e hozzá klip, illetve számíthatunk-e hasonló dalokra az albumon.

Várhatóan az új korong a PAULINA 11:11 címet kapja, azonban ez még nem biztos, illetve a megjelenéséről sincsen információ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek