Starity

Megérkezett Chris Pine új filmjének előzetese

2015. július 15. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napvilágot látott a jövő év elején érkező The Finest Hours legelső trailere.

hirdetés
Megérkezett Chris Pine új filmjének előzetese

A Craig Gillespie által rendezett, igaz történeten alapuló film az 1952 februárjában Új-Anglia keleti partjánál kitört hatalmas vihar idején játszódik. A tornádóerejű szél és eső nem kímélte a part mentén élőket és a hajókat sem, köztük a Bostonba tartó olajszállító SS Pendletont, amit szó szerint kettészakított.

A süllyedő hajón ragadt 30 rémült tengerész segítségére egy négyfős mentőcsapat indul a chathami parti őrségtől, akik egy épphogy működő motorú fa mentőcsónakkal indulnak útnak a cudar időben.

Az akciódrámában olyan sztárok lesznek láthatóak, mint Chris Pine, Casey Affleck, Eric Bana, Ben Foster, Josh Stewart, Kyle Gallner, Holliday Grainger, Michael Raymond-James, John Magaro és Keiynan Lonsdale.

Japánban idén október 31-én zajlik majd le premier, míg Argentínában, Németországban és Hollandiában 2016. január 28-án; az Egyesült Királyságban, az USA-ban és Svédországban január 29-én; Vietnámban február 12-én, Brazíliában pedig május 12-én mutatják majd be. Arról egyelőre nincs információnk, hogy hazánkban vetítik-e majd a mozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek