Starity

John Stamos megpróbálta kirúgatni az Olsen ikreket

2015. augusztus 13. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Annyira elege volt a színésznek a Bír-lak kezdetén az alig egyéves Olsen lányokból, hogy meg akart szabadulni tőlük.

hirdetés
John Stamos megpróbálta kirúgatni az Olsen ikreket
Fotó: ABC

Július 29-én látott napvilágot a TVLine-nak hála egy videó a Lifetime új dokumentumfilmjéből, a The Unauthorized Full House Storyból. A háromnegyed perces klipben az látható, ahogy a John Stamost alakító színész teljesen kiakadt a forgatáson, amikor az egyik, akkor nagyjából egy éves Olsen lány képes volt valami szörnyűséges dolgot tenni: belekakilt pelusába.

A videó láttán sokan felháborodtak, hiszen nem csak a színészi játék hagy kivetnivalót maga után, de maguk a történtek is. Stamos azonban most még nagyobb döbbenetet okozott, ugyanis beismerte, hogy a látottak valóban megtörténtek.

Van igazság abban, hogy az Olsen ikrek nagyon sokat sírtak. Nagyon nehéz volt felvenni a jeleneteket. Szóval rávettem a készítőket, hogy vigyék el őket. Ez történetesen 100%-ig pontos. Aztán hoztak néhány nem éppen vonzó vörös hajú gyereket. Egy darabig próbáltuk így megvalósítani a dolgokat, de egyszerűen nem ment. Így a producerek visszahozatták az Olsen ikreket. És ennyi a történet – árulta el Stamos a Television Critics Association félévenként megrendezett sajtótájékoztatóján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek