Starity

Vicces szituációba került a Little Mix fellépés közben

2015. augusztus 14. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 9-én az Arizona-állambeli Phoenixben adott koncertet a Little Mix, amikor egy feléjük repülő bogár zavarta meg a lányokat, ezzel mosolyt csalva a nézők arcára.

hirdetés

Perrie, Jesy, Jade és Leigh-Anne éppen a How Ya Doin'? című szerzeményüket adták elő a Live 101.5 rádióállomás rendezvényén, amikor egy nem várt meglepetés érkezett a színpadra egy hatalmas bogár képében. A lányok sikítozni kezdtek, és igyekezték elkerülni a rovart, közben mosolyt csalva közönségük arcára. 

Az incidenstől eltekintve igyekeztek összeszedett előadást nyújtani, és külön említést érdemel Jade, akinek a hajába repült a bogár, de ennek ellenére befejezte a számot, és csak utána rázta ki fürtjei közül a támadóját.

Kérhetünk egy hatalmas tapsot Jade-nek, amiért nem törődött azzal, hogy bogár szállt a hajába? – kérdezte a dal befejeztével Jesy, majd a lányokkal közösen arra a megállapodásra jutottak, hogy minden kétséget kizáróan ez volt a leghatalmasabb bogár, amit valaha láttak.

A brit lánycsapat egyébként azt is elárulta a rádiónak adott interjújában, hogy már az utolsó simításokat végzik soron következő, harmadik stúdiólemezükön, mely Get Weird címmel kerül az üzletek polcaira november 6-án a Syco Records gondozásában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek