Starity

Így énekli Ian McKellen, Morgan Freeman és PSY a Shake It Offot

2015. augusztus 24. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lessétek meg azt a vicces videót, melyben több híresség is felbukkan, hogy előadják Taylor Swift slágerét.

hirdetés

Tavaly augusztusban került fel Taylor Swift YouTube-csatornájára a nagy népszerűségnek örvendő Shake It Off címre keresztelt dalt és a hozzá készült videoklip, ami lassan már eléri az 1 milliárdos megtekintési számot is. Számos mulatságos videó született, amiben átdolgozták, vagy kiparodizálták a dalt, köztük a mindenkiben nyomot hagyott rendőrrel, aki vidám táncot lejtett a dalra.

Most azonban itt a következő videó, amiben jó néhány híresség szerepel, köztük Ian McKellen, Patrick Stewart, Morgan Freeman, Kendrick Lamar, Diane Kruger, Stephen Fry, Piers Morgan, Jack Gleeson, és a koreai popénekes, PSY. Ezekben a hírességekben pedig az a közös, hogy nemrégiben Oxfordban tették tiszteletüket egy neves rendezvényen, az Oxford Unionön és az itt tartott beszédeiket vágták össze úgy, hogy megfeleljen a sláger eredeti dalszövegének.

Bár a pár napja feltöltött videót Ian McKellen is megosztotta hivatalos Facebook-oldalán, eddig csak százezren nézték meg, ami a közelébe sem ér a mókás járőr videójánál lévő számlálóhoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek