Starity

Karácsonyi filmmel jelentkezik Olivia Wilde és Amanda Seyfried

2015. augusztus 29. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban érkezett meg a Love the Coopers című családi vígjáték előzetese, melyben a két színésznőn kívül még számtalan híresség szerepet kapott.

hirdetés
Karácsonyi filmmel jelentkezik Olivia Wilde és Amanda Seyfried
Fotó: Suzanne Tenner/Lionsgate

Idén karácsonykor egy újabb alkotással bővül az ünnepi filmek már amúgy is hosszú listája, ugyanis érkezik a mozikba a Jessie Nelson-rendezte és Steven Rogers által írt Love the Coopers. A sztori a Cooper családról szól, akik minden karácsonykor összegyűlnek, hogy együtt töltsék a szeretet ünnepét. Ám ahogy az a hétköznapi családok legtöbbjénél is lenni szokott, hamar a feje tetejére áll minden: váratlan vendégek hada lepi meg őket és olyan dolgok történnek, amikre senki sem számított.

A főbb szerepekben Olivia Wilde, Amanda Seyfried, Marisa Tomei, Ed Helms, Diane Keaton, John Goodman, Anthony Mackie, Alan Arkin, Jake Lacy, Timothée Chalamet és Jon Tenney lesznek láthatóak.

Cooperék felejthetetlen karácsonyát november 13-ától vetítik majd a mozik az Egyesült Államokban, majd december 4-én az Egyesült Királyságban is lezajlik a premier. 10-én Chilében mutatják be a filmet, ám arról még nincs információ, hogy hazánkban mikor debütál.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek