Starity

Cariba Heine feltűnik a Mako Mermaids harmadik évadában

2015. augusztus 31. 14:02   |   Szerző: LeerdammerGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az új évad rengeteg meglepetést tartogat, s nagyon úgy tűnik, az egykori Rikki Chadwicket alakító Cariba Heine is feltűnik majd a sorozatban vendégszereplőként.

hirdetés

Mára már hivatalosan is kijelenthetjük, hogy lesz lesz harmadik évada a sikeres tinisorozatnak. A rendező, Jonathan M. Shiff rengeteg fotót posztolt Instagram-oldalára, melyeken a H2O: Egy vízcsepp elég sztárja, Cariba Heine is feltűnik, így már biztosak lehetünk abban, hogy az egykori sellőlány szerepelni fog a sorozatban, ám csak vendégszereplőként. A rendező szintén nagy örömmel és lelkesedéssel írta az egyik képe mellé: Üdvözlünk újra Mako szigetén, Rikki.

Emellett pedig már hivatalos az is, hogy kik alakítják majd a sellőlányokat a harmadik évadban. Allie Bertram, Isabel Durant, Amy Ruffle, Chai Romruen és egy új szereplő, Linda Ngo is csatlakozik a stábhoz. A premier pontos dátuma még nincs meg, de 2016-ra várható a sorozat visszatérése.

Fotók: Instagram/Jonathan M. Shiff

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek