Starity

Élő adásban alázta meg Liptai Claudiát Havas Henrik - videó

2015. szeptember 09. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Havas Henrik a TV2 Mokka című műsorának volt a vendége, ahol a Sztárban sztár kapcsán beszélgetett vele a két műsorvezető, ám amikor szóba került Liptai Claudia neve, sértő megjegyzéseket tett kolléganőjére.

hirdetés

Havas Henriket kérte fel a TV2, hogy vegyen részt a Sztárban sztár című nagy sikerű showműsor következő évadában zsűritagként, melyet szívesen el is vállalt. E műsor kapcsán hívta meg a csatorna reggeli műsorába a Mokkába a Tanár urat, aki szót ejtett a többi zsűritaghoz fűződő érzéseiről, ám Liptai Claudiáról igen sértően nyilatkozott, nem rejtve véka alá, mennyire nehezen viseli el a csinos műsorvezetőnő társaságát, aki egyébként jelen sem volt a beszélgetésen, így meg sem tudta védeni magát a csípős megjegyzésektől.

Claudia megöregedett – kezdte a gúnyolódást, majd kicsivel később így folytatta: Gondolkodtam rajta, hogy már ő is túl van a negyvenen, és azért ez egy katasztrófa, nem? És hát ne haragudjunk, de azért az már egy kor. Annak idején egy tündér volt, most azért hát...

A két műsorvezető, Czippán Anett és Kárász Robi ugyan próbálta menteni a menthetőt, és veszélytelenebb témák felé terelni a beszélgetést, ám Henrik újra és újra visszatért Claudiához, és szót ejtett arról, hogy kolléganőjén van némi felesleg. Hát, a múltkor is a nyakamba ugrott, és a súlyát már éreztem.

Claudia egyelőre nem reagált a távollétében őt ért atrocitásra, de az már most elkönyvelhető, hogy a Sztárban sztár forgatása során sem enyhül meg a két sztár között a feszült helyzet, akik már évek óta „hadban állnak” egymással.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek