Starity

Alyssa Milano az Instagramon tette közszemlére melleit

2015. szeptember 11. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő egy melleit közszemlére tévő fényképpel kívánt boldog születésnapot kislányának a képmegosztón.

hirdetés

Boldog szülinapot, gyönyörű Elizabellám. Megtanítottad nekem, hogy a szívem nem ismer határokat. Te voltál a lelkem hiányzó része. Köszönöm, hogy engem választottál – írta a 42 éves kétgyermekes anya a fent látható képhez az Instagramon, mely hatalmas vitát szított azok között, akik támogatják a nyilvános szoptatást és azok között, akik nem.

A színésznő az Entertainment Tonightnak adott interjújában nyilatkozott arról, hogy nem fogja szégyellni magát a kép miatt, hiszen a szoptatás az anyasággal járó édes teher, és nem hagyja, hogy emiatt törjenek pálcát fölötte. Nem érdekel. Addig fogok szoptatni, míg Elizabella hatéves nem lesz – vallotta Alyssa.

Nem ez volt az első (és vélhetően nem is az utolsó) alkalom, hogy a színésznő az anyák nyilvános szoptatása mellett kampányolt, mely ügy fontosságáról ekképp nyilatkozott az Us Weekly-nek egy korábbi interjújában: Rájöttem, hogy vannak sokkal égetőbb problémák is a világon, és nem akarom, hogy nagyobb feneket kerítsenek ennek az egésznek, mint amilyen valójában. Szoptatni a gyermekeimet az egyik legnagyobb öröm számomra az életben.

Alyssa egyébként saját bevallása szerint nagyon élvezi az anyaságot, és mint mondja: számára az is egy csoda, amikor szoptatás közben a keblén nyugvó gyermekét nézheti, amint békésen táplálkozik. A színésznőnek egyébként két gyermeke van, a négyéves Milo és az egyéves Elizabella, és bár szívesen vállalt volna harmadik gyermeket, a korára hivatkozva lemondott arról, hogy ismét szüljön, és esetleges veszélynek tegyen ki egy magzatot. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek