Starity

Megszületett a telenovellasztár első gyermeke

2015. szeptember 26. 12:12   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Közösségi oldalán jelentette be a népszerű telenovellasztár, Sandra Echeverría, hogy megszületett első gyermeke, a kis Andrés.

hirdetés

Márciusban derült ki, hogy a számos televíziós sorozatból ismert, de énekesnőként is tevékenykedő Sandra Echeverría és férje, Leonardo de Lozanne első közös gyermeküket várják. akiről nem sokkal később kiderült, hogy kisfiú lesz. Így is lett, a kis Andrés ugyanis nemrég jött a világra. Egy aranyos fotóval és a hozzá írt bejegyzésben osztotta meg a nagy hírt a sztár az Instagramon.

Sandra Echeverría gyermeke
Sandra Echeverría / Instagram

Üdvözöllek az életben Andrés! Szeretlek! Én vagyok az univerzum legboldogabb édesanyja. Köszönöm Leo De Lozanne az élet legcsodálatosabb ajándékát! – írta bejegyzésében A végzet hatalma című sikerszéria egykori főszereplője.

Sandra és Leonardo egyébként 2014 őszén fogadtak örök hűséget egymásnak, úgyhogy nem kellett nagyon sok időt várniuk a gyermekáldásra.

Sandra Echeverría / Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek