Starity

Topless pózol a Complex magazin címlapján Demi Lovato

2015. szeptember 30. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato a Complex magazin októberi címlaplánya, mely magazin számára merész szettekben állt modellt, a hozzá készített terjedelmes interjúban pedig mesélt Justin Bieberről, Jennifer Lopezről és Ruby Rose-hoz fűződő viszonyáról is.

hirdetés
Topless pózol a Complex magazin címlapján Demi Lovato
Fotó: Complex Magazine (Tony Kelly)

A 23 éves Demi Lovato kapta meg a lehetőséget, hogy a merész és kreatív fotóiról híres Complex magazin október/novemberi számának címlaplánya legyen. A Tony Kelly által készített fotósorozatban Demi parókával a fején, különböző fürdőruhás szettekben pózol, egy-egy fénykép kedvéért pedig még a bikinifelsőjétől is megszabadult. A képek mellé egy terjedelmes interjú is készült, amelyben sok-sok érdekességet osztott meg a nagyvilággal.

„Várakozni Demi Lovato érkezésére olyan, mint a gimis szalagavatóra várakozni a szüleid nappalijában. Csak ebben az esetben a nappali helyett egy fákkal körbevett Los Angeles-i iroda szolgáltatja a helyszínt, és a szülők helyett a menedzsment csapata néz rád fürkésző tekintettel és bombáz kérdésekkel. »Honnan jöttél?« – kérdezik. »Mióta élsz New Yorkban? Mit csinálsz? Mik a szándékaid a mi Deminkkel?« Már érkezett is volna a következő kérdés, ha a 23 éves popénekesnő nem toppant volna be nagy hanggal éppen időben. Miközben Lovato az utat mutatta, a csapata egyik tagja nevetve még odaszúrt egy utolsó megjegyzést: »Ne húzz ujjat velünk.«

Még ha az is lett volna szándékom, hogy ujjat húzzak Demivel, ő ezt nem engedte volna. Elősorban, lehet, hogy fiatal, de teljesen ki van képezve a média viszontagságaira, és tökéletesen tudja kezelni a kellemetlen kérdéseket is. Elvégre, készen áll arra, hogy kiadja ötödik stúdióalbumát, amelyen olyan producerek segédkeztek, mint Stargate, Dr. Luke, vagy a slágergyáros Max Martin. Másodsorban van egy acélosabb oldala, összeszűkített tekintettel, amit akkor vesz elő, ha kellemetlen kérdések merülnek fel. Ez az a nézés, ami azt sugározza, hogy vele nem lehet szórakozni.

Viszont az arcán elterülő mosoly pont azé a tízéves kislányé, aki 2000-ben Angela szerepét játszotta a Barney és barátaiban két évadon át. A sorozatot Texasban forgatták, ahova Lovato családja Albuquerque-ből költözött át, amikor még csupán egyéves volt. Itt ismerkedett meg Selena Gomezzel. Idővel mindkét lány levetkőzte a disneys éveket, és külön utakon folytatták zenei és színészi pályájukat. Egy ideig közel álltak egymáshoz, de azóta eltávolodtak egymástól, és más körökben mozognak. 

A Disney-barátságok után, melyeket még tinédzser éveiben kötött, Lovato egy szűk baráti hálózatot épített ki maga körül, mely főleg nem hírességekből tevődik össze (ide tartozik a hűséges menedzsment csapata), két kivétellel. Először is, ott van Demi párja, Wilmer Valderrama, akivel együtt élnek Tarzanában, ami távol van mindentől, így úgy érzi, mintha nem is Los Angelesben lakna. A második híresség pedig Iggy Azalea, akiről Demi azt állítja, hogy ő az egyik legvalódibb ember, akit valaha ismert. Amikor ezt kimondta, tartott egy kis szünetet, és arra várt, van-e bárkinek hozzáfűznivalója, ugyanis tudja, hogy az emberek miként vélekednek ausztrál rapper barátnőjéről. De Demi elővette a velem ne szórakozz arckifejezését, így ha lenne is bármi ellenvetésed, hirtelen azt veszed észre magadon, hogy készen állsz egyetérteni bármivel, amit csak mond” – olvashatóak a riporter, Christine Werthman szavai az interjú előtti bevezető részben.

Fotó: Complex Magazine (Tony Kelly)

– Nem sok hírességgel közös fotó található az Instagram-fiókodon.

– Nem igazán lógok hírességekkel. Csak néha. Kedvelem Hailee Steinfeldet. És Nick Jonast. De Nickre és Joe-ra nem sztárként tekintek. Együtt nőttem fel felük. Nem az a fajta ember vagyok, aki folyamatosan közös képeket posztol a legjobb barátaival. Megvan a saját kis baráti köröm, és ők azok, akikről tudom, hogy ha kell, akár az éjszaka közepén is számíthatok rájuk. Ők azok, akik nem félnek a szemembe mondani, hogy Hé, te most nagyon szemét módon viselkedsz. Ne beszélj velem ilyen hangnemben. Nincsenek körülöttem seggnyalók.

– Te és Selena Gomez egykor közel álltatok egymáshoz, de volt néhány hullámvölgy a kapcsolatotokban az elmúlt időszakban. Szoktatok beszélni?

– Nem. [Az interjú azelőtt készült, hogy leültek volna megbeszélni a nézeteltérésüket – a szerk.]

– Van ennek bármi köze a párkapcsolati döntéseihez?

– Nem igazán. Legalábbis többé már nem.

– Aláírtad azt a petíciót, ami által ki akarták utasítani Justin Biebert Amerikából?

– Nem. Ő igazából egy kedves srác. Nem ismerem túl jól, de úgy tűnik, elkezdett felnőni, és egyre érettebb. De tudod, amikor gyerekből egyszerre felnőtté válsz, változni fogsz, ahogy a körülötted lévők is. Azok a dolgok, amik egykor közösek voltak bennetek, hirtelen el is tűnhetnek. Ez az élet része.

– Nagyon jóban lettetek Iggy Azaleával, olyannyira, hogy az esküvőjén te leszel az egyik koszorúslány. Hogyan ismerkedtetek meg?

– Jennifer Lopez Halloween-i buliján. Én Lucille Ballnak voltam beöltözve, Wilmer pedig Desi Arnaz volt. Az ilyen bulik alkalmával kicsit mindig feszélyezve érzem magam, mert már jó ideje egyáltalán nem iszom, és Iggy sem ivott, és éppen nem csinált semmit, ezért odamentem hozzá, és azt mondtam Szia, nagy rajongód vagyok. Szeretem a zenéd. Aztán elkezdtünk beszélgetni, és kiderült, hogy szomszédok vagyunk, csak erről egyikünk sem tudott. Ezt követően a Jingle Ball rendezvényein találkoztunk. Aztán egyre többet jártunk össze, és egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Annyira klassz csaj! Ő egy nagyon, nagyon, nagyon valódi ember. Azt kapod tőle, amit látsz. Néha ez elriasztja az embereket, de én pont ezt csodálom benne. Ő áll a legtávolabb a hamisságtól. Annyira nehéz a szórakoztatóiparban ilyen embereket találni. Ezért nincs túl sok igazán híres barátom. Az a kevés, aki van, az tényleg valódi.

Fotó: Complex Magazine (Tony Kelly)

– Mint például Jennifer Lopez?

– Ő egy nagyon, nagyon laza ember. Együtt töltöttük a szilvesztert Park Cityben. Korábban többször is lógtunk már együtt, de a Park Cityben töltött idő csodálatos volt. Egyik pillanatban még elegáns szerelésben láttam, majd reggel arra ébredtem, hogy ő még izzadtan, smink nélkül is hibátlanul fest, és ha meglátod, csak az jut eszedbe, hogy Mi a franc? Te nem is ember vagy. Ő annyira valódi és nyugodt. Örökké szeretni fogom őt. Ő egy igazán nagyszerű ember. Iggy szintúgy!

– Mit gondolsz, mi lehet az oka annak, hogy ilyen jól kijöttök Iggy-vel?

– Szerintem az egyik ok, amiért Iggy-vel ennyire jól megértjük egymást – és nem csak Iggyvel, hanem a többi közeli barátommal is, akik nem feltétlenül híresek és nem a szakmában dolgoznak –, hogy sok mindenen mentünk már keresztül, és végül erősként kerültünk ki belőle. Iggy sok sz*rságon ment már át, de szupererős lett a végén, és nem hagyta, hogy ez az útjába álljon. Ez szerintem tiszteletre méltó! Így, hogy mindketten megéltünk már egyet s mást, sokkal többre értékelünk egy péntek esti közös mézeskalácsház építést annál, mintsem elmenjünk és leigyuk magunkat, és ez iszonyatosan jó. Imádom ezt! Jó, hogy van egy ilyen ember az iparban, aki nem csinál ilyen dolgokat!

– Ez ritka.

– Igen, nagyon, ezért is tartunk össze.

Fotó: Complex Magazine (Tony Kelly)

– Nagyon sok ember támogat téged a környezetedben.

– Így van. A legközelebbi barátaim egyszerűen lenyűgözőek! Én nagyon, nagyon, nagyon áldottnak, és szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen barátaim vannak. Úgy hiszem, a barátok igazából a választott családtagjaid. Számomra ők nem is egyszerű barátok, hanem a családom.

– Wilmerrel már öt éve vagytok együtt, szóval gondolom rá is családtagként tekintesz.

– Igen. Már közel öt éve vagyunk egy pár a hullámvölgyek ellenére is. Az egyetlen alkalom amikor egy kis időre külön váltunk akkor volt, amikor nem éppen egészséges lelkiállapotban voltam, és azt mondta nekem: Addig nem lehetek veled, amíg nem leszel józan. Nem tudom végignézni, amit teszel. Meg kell tanulnod először szeretni önmagad. Hát így tettem, és ez az egész csak még erősebbé formálta a kapcsolatunkat.

– Hosszú út áll még előtted.

– Csak 23 vagyok. Sosem akartam, hogy az emberek sajnáljanak. Tudom, hogy mindig van valaki, akinek sokkal rosszabb a helyzete, sokkal nehezebb dolgokon megy keresztül, és erre mindig emlékeztetem magam.

Fotó: Complex Magazine (Tony Kelly)

– Hogyan lépett be Wilmer az életedbe?

– A Voto Latino 2010-es népszámlálási kampányát forgattuk a házában, szóval igazából ott találkoztunk először. Azt gondoltam Ó istenem, mennyire vonzó, de lekoptatott, mondván még a 18-at sem töltöttem be. Aztán jó barátok lettünk, és számos helyzetben mellettem állt, például mellettem volt a szakításomkor is. Végül ahogy egyre idősebb lettem, úgy egyre közelebb kerültünk egymáshoz, és hozta a helyzet, hogy mégis meg kellene próbálni ezt a dolgot. Így is lett, és nagyjából azóta együtt vagyunk.

– Nemrég egy interjúban elárultad, hogy ha holnap megkérné a kezed, azonnal igent mondanál neki. Hallotta ezt a történetet? Mi volt rá a reakciója?

– Megszólított, hogy Umm, kicsim? , erre én: Igen?. Majd mutatott nekem Instagramon egy képet a nyilatkozatról, amin megjelölték, és megkérdezte, hogy nem szerettem volna-e erről figyelmeztetni? Mire én Csak úgy kicsúszott a számon. Annyira sajnálom. De mondta, hogy ezért ne kérjek bocsánatot.

– A szülei valószínűleg azonnal küldtek neki SMS-t.

– A szülei nagyon viccesek. Az apukája mindig azzal nyaggat bennünket, hogy vállaljunk már gyerekeket. Mindig mondom neki, hogy jézusom, a közeljövőben még biztos nem. 

Fotó: Complex Magazine (Tony Kelly)

– Milyen lenne számodra az ideális esküvő?

– Imádom a sikkes lagzikat.

 Egy pajtában vagy ahhoz hasonló helyen el tudnád képzelni?

– Nem tudom, hogy bevállalnám-e egy pajtában, de azt hiszem, szabadtéri esküvőt szeretnék, ahol a fények a fákról lógnak.

– Sokat szerepeltek a rivaldafényben. Vannak sztárpárok, akikre felnéztek?

– Azt hiszem, Ashton Kutcher és Mila Kunis egy igazán jó példája annak, hogyan lehet megtartani a magánéletüket. Mi kicsivel jobban a nyilvánosság szeme előtt vagyunk amiatt, hogy a közösségi oldalakon is posztolunk egymásról, és az interjúkban beszélünk kettőnkről, de ők szerintem remek példa arra, hogyan lehet fenntartani az egyensúlyt. Nagyon jól csinálják. Mi pedig a saját utunkat járjuk. Akadnak, akiknél működik a vörös szőnyegen való közös pózolás, és vannak olyanok, akiknél nem.

– Egy sokkal szexibb oldalad mutattad meg az album kapcsán. Mit éreztél ezzel kapcsolatban?

– Felszabadulást. Nincs rejtegetnivalóm. Részt vettem ezeken a medencés bulikon, és valaki rossz világításban készített rólam egy képet. Narancsbőr látszott rajta. Amikor megláttam, először összerezzentem. Aztán elolvastam a kép alatti leírást, ami a következő volt: Nagyon büszke vagyok erre a lányra. Ő igazi. Lehet, hogy van narancsbőre, de még ez sem akadályozhatja meg abban, hogy ebben a fürdőruhában tolja a színpadon. Hihetetlenül néz ki, amiért nagyon sokat dolgozott. Megláttam, és válaszoltam is rá: A kép láttán először megrémültem, de boldogsággal tölt el ezt olvasni.

Fotó: Complex Magazine (Tony Kelly)

– Határozottan jól nézel ki a Cool For The Summer videóklipjében. Miről is szól a dal?

– Mit gondolsz, miről szól?

– Szerintem a szórakozásról, szexuális élményről egy hölggyel.

– Egy lány barátról?

– Bizony.

– A zene mókás, hiszen olyan, mint a művészet, a művészet pedig egyfajta értelmezés. Tehát a dalt mindenki kedve szerint értelmezheti. Ennyivel le is zárnám.

– Amikor kijött a dal, sok Katy Perry-rajongó azzal vádolt, hogy az I Kissed a Girl daláról másoltad.

– A dal semmiben nem hasonlít az I Kissed a Girlre. Jó, hát igen, használtam a cherry szót. Mégis hogy volt merszem ezt a szót használni? Egyértelműen nem lett semmiről sem másolva.

– A dal az Orange Is The New Black színésznőjéről, Ruby Rose-ról szól? 

– Nem, nem róla.

– Találkoztál vele személyesen?

– Igen.

– Kapcsolatban voltál vele?

– Nem, nem voltam kapcsolatban.

– Lefeküdtetek?

- Nem érzem úgy, hogy bármely múltbeli kapcsolatomban történtek vagy éppen meg nem történtek bárkire is tartoznának. Ami nekem most fontos, az a kapcsolatom Wilmerrel. Tökéletesen megvagyunk egymással. A pletykák azok pletykák, az emberek pedig mindig is terjeszteni fogják őket. Gondolhattok amit csak akartok, de nem, nem jöttem össze vele. Egyébként meg a szerelem határtalan. Akár vannak pletykák egy bizonyos személlyel kapcsolatban, akár nincsenek, csakis kizárólag a szerelem számít. Az emberek azok emberek, és ha spirituális szinten kapcsolódsz valakihez, akkor nem számít. Nem akarom, hogy az emberek a múltat, vagy a pletykákat, vagy bármi mást szemléljenek, és próbáljanak megfejteni. Sok olyan kapcsolatom volt, amire sosem tudnátok rájönni. Nem mindenki tud mindent rólam. Az egyetlen dolog, ami számít nekem az az, hogy ma ki vagyok. Wilmerrel boldogabb vagyok, mint eddig valaha, így csak ez a fontos.

Fotó: Complex Magazine (Tony Kelly)

– Az albumod életed egy-egy konkrét pontját meséli el?

– Van egy dal, ami egy tíz évvel ezelőtti tapasztalatomból született meg. Van egy dal, amit egy három évvel ezelőtti élményből írtam. Aztán vannak olyan dalok, amiken éppen most dolgozom, mivel még csak most volt merszem bizonyos témákról írni. Ahogy az élet halad előre, és egyre többet tanulsz, úgy leszel képes megemészteni bizonyos dolgokat, mint például az édesapám halálát. Még most is próbálom feldolgozni. Egy bizonyos ponton úgy voltam vele, hogy muszáj kiírnom magamból, mert eddig mindig kerültem, halogattam a dolgot. 

– Melyik a legtökösebb dal az albumodon?

– Úgy vélem a Cool For The Summer elég tökösre sikeredett. De szerintem még a Waiting For Ya is elég tökös dal. Alig várom, hogy az emberek hallhassák, mert ez a dal arról szól, hogy sok ember a nézeteltéréseit nyilvánosan rendezi le, de én nem igazán vagyok ez a fajta ember, mivel ha bármi gondod van velem, akkor nyugodtan felkereshetsz személyesen, és aztán lerendezzük.

– Nem úgy tűnik, mintha félnél a szembesítéstől.

– Mert nem is félek. Amikor meghallottam a Bitch Better Have My Money-t, úgy voltam vele, hogy B*szd meg! Na pontosan ezért szeretem annyira Rihannát. És Nicki Minajt is, valamint Iggy-t. Nem félnek semmit kimondani. Ők azok az erős, magabiztos nők az iparban, akik igazán inspirálnak engem. Továbbá volt még egy véletlenszerű inspiráció az album egyik dalánál, ő pedig nem más, mint Ronda Rousey. Ő is egy magabiztos, erős nő, aki egyben nagyon jó barátom is.

– Hogyan találkoztatok?

– Tudta, hogy óriási rajongója vagyok. Az álomvideóm az lenne, ha harcolhatnék vele az Octagonban a fentebb említett dalra.

– Mi a személyes kedvenced az albumon?

– A Stonecold. Ez egy rendkívül érzelmes, majdnem Motown stílusa dal, ami egy ballada.

– A hangod hihetetlenül hangzik benne.

– Szeretném, ha a Grammy bizottsága is hallaná ezt a dalt, hogy egy nap észrevehessék, hogy én is képes vagyok eljutni oda. Szeretném, ha az emberek végre észrevennék. Az alatt, hogy eljutni oda, nem azt értem, hogy nyerni egy Grammy-t. Csak azt szeretném, ha jelölnének egyre. A zeneiparban a Grammy-nél magasabb szintre nem lehet eljutni. Ez egy hatalmas célkitűzés volt az album számára. Néztem a tavalyi Grammy-jelöléseket, és úgy voltam vele, hogy annyira szeretnék én is ott lenni. Ez igazán megadta a lökést ahhoz, hogy olyan zenét készítsek, ami érdemes lenne rá. Úgy érzem, hogy ez egy olyan dal, ami érdemes lenne a jelölésre.

– Egy Grammy-jelölés mit szimbolizálna számodra?

– Mindent az egész énekesi karrieremből: a gitár és ének órákat, az összes dalt amit 8 éves koromban írtam, amikor 15 évesen hat dalt írtam egy éjszaka alatt, az összes eddigi turnét. Megérné mind. Ezt jelentené számomra. Olyan, mint az olimpia a sportolók számára.

– A Grammy történelmileg híres minden sz*r elcseszéséről, szóval…

– Amíg az emberek azon a helyen ismerik a nevem, ez az egyetlen dolog, ami érdekel. Amikor ott tudják a neved, azt jelenti, hogy révbe értél.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek