Starity

Átadták a Paul Walker Ocean Leadership-díjat

2015. október 06. 06:06   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szombaton adták át a Monterey Bay Aquarium által létrehozott, és az elhunyt filmsztárról elnevezett elismerést.

hirdetés

Október 3-án szombaton ismét átadásra került a tragikus körülmények között elhunyt sztárról elnevezett díj, melyet a Monterey Bay Aquarium alapított 2014-ben. Paul Walker rengeteget dolgozott az óceánok élővilágának megőrzésén, mely előtt eme díj létrehozásával kívántak tisztelegni, és a néhai sztárnak emléket állítani.

Az elismerést idén az énekes-dalszerző Anjali Ranadivé, művésznevén Anjali World kapta, aki a Jaws & Paws elnevezésű nonprofit tengeri, és vadvédelmi alapítványának létrehozásával érdemelte ki a díjat. Az ifjúsági díjat pedig a mindössze 17 esztendős diáklány, Katie Ridgeway kapta, aki önkéntesként dolgozik az akváriumban, emellett a Stanford Egyetem tengeri laboratóriumában tanulmányozza az éghajlatváltozás óceánokra gyakorolt hatását.

Paul öröksége a leánya, Meadow által alapított Paul Walker Alapítványban is tovább él majd, melyet édesapja születésnapján, szeptember 12-én hozott létre.

  Fotó: Monterey Bay Aquarium/Bill Coggin

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek