Starity

Nem hiszed el, kik voltak esélyesek a Gossip Girl főszerepeire!

2015. október 07. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan már három éve elbúcsúztunk az Upper East Side-tól, ennek ellenére a sorozat a mai napig a fiatalok kedvence. A szereplőválogatást lebonyolító Michael Rappaport azonban meglepő nyilatkozattal állt elő.

hirdetés

Ugye ti sem tudnátok elképzelni az Upper East Side-ot Serena és Blair nélkül? És hol lennének ezek a nagyszerű karakterek, ha nem Blake Lively és Leighton Meester alakította volna őket? Vajon nélkülük is sikeres lett volna a széria? Ezt már nem tudjuk meg, ám Michael Rappaport valósággal sokkolta a drámasorozat rajongóit, amikor elárulta, kiknek adta volna első körben Serena van der Woodsen és Blair Waldorf szerepét.

A csatorna a kezdetekkor Ashley Olsent és Rumer Willist szemelte ki Serena és Blair szerepére. Én magam nagyon kedvelem Rumert, igazán csodálatos színésznőnek tartom, a választásom viszont azon alapult, hogy megvédjem a műsort azáltal, hogy nem teszem ki nagy mértékű beruházásnak a csatornát. Végül ezek az akkor még kevésbé ismert lányok valósággal uralták a show-t, és remekül alakítottak hat éven keresztül

– vallotta a szereplőválogatást bonyolító rendező, és azt is elárulta, hogy ő volt az, aki mindvégig ragaszkodott Blake-hez, ugyanis elmondása szerint egyedül ő volt igazán alkalmas arra, hogy magára öltse az elkényeztetett, ugyanakkor sokat tapasztalt lány szerepét.

Nagyon féltem attól, hogy mi lesz, ha nem vállalja el a szerepet, mert nézzünk szembe a tényekkel: az egész műsor Serenán állt vagy bukott, nekem pedig nem volt jobb ötletem, ki lehetne olyan tökéletes a szerepre, mint Blake. Leighton a meghallgatáson győzött meg, nagyon professzionális volt, jól végezte a munkáját, és remekül hozta a karaktertől elvártakat. Nagyon megtetszett, hogy mennyire tudatában van a képességeinek. Egyáltalán nem nyalizott senkinek a szerepért, és ez nagyon Blairre valló magatartás volt részéről

– engedett bepillantást a kulisszák mögé Michael.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek