Starity

Durván megalázták az aknés bőrű lányt

2015. október 10. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Januárban derült fény arra, hogy a 20 éves Ashley VanPevenage allergiás a benzoilra, ami miatt aknéssé vált a bőre. Hamar a gúnyolódók céltáblájává vált.

hirdetés

Ashley kétségbeesve kérte szépségblogger barátnője, a MakeupByDreigh néven regisztrált Instagram-felhasználót, hogy segítsen neki, eltüntetni a csúnya kiütéseket. Dreigh természetesen örömmel vállalta, hogy megmutatja Ashley-nek azokat a technikákat, melyekkel elfedheti az arcát borító pöttyöcskéket, és miután végeztek, egy előtte-utána fotóval mutatta meg művét a népszerű közösségi oldalon.

 

@makeupbydreigh által közzétett fénykép,

A kép rögtön bejárta a világhálót, és Dreigh legnagyobb bánatára súlyos kritikák érték a barátnőjét arra vonatkozóan, milyen ronda a valódi arca, és voltak, akik gúnyosan hozzáfűzték: Ezért vidd uszodába az első randin a kiszemelt lányt. Ashley-t mélyen felkavarták az utálkozók, érzéseiről pedig csak most, hónapokkal az ominózus kép körül elült szenzáció után volt képes beszélni. 

Én is remekül szórakoztam néhány mémen korábban. De amikor rajtad szórakoznak, és neked kell megbirkóznod a beszólásokkal, az egészen más. Nagyon felkavaró és sértő üzeneteket kaptam a külsőmre vonatkozóan. Miután a kép publikálásra került, és megláttam a hozzászólásokat, elveszítettem minden önbizalmamat... Idővel rájöttem aztán, hogy mit sem számít az emberek véleménye, és mindenkinek jól kellene éreznie magát a bőrében... Az egyetlen dolog, ami számít, hogy te magad tudd, ki vagy!

– üzente a hozzá hasonlóan problémás bőrrel rendelkezőknek a 20 éves lány, akárcsak Em Ford szépségblogger, akit korábban szintén a bőre miatt értek atrocitások.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek