Starity

Meghan Trainor az All About That Basstől lett magabiztosabb

2015. október 26. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnőnek sikerült legyőznie a külsejével kapcsolatos bizonytalanságot.

hirdetés

A magabiztosság olyasvalami, amire egész életemben vágytam, mégis folyamatos bizonytalanságban nőttem fel a külsőmet illetően. Amikor az All About That Bass című dalomat írtam, azt kívántam, bár én is magabiztos lehettem volna. Egy nap azonban azt mondták nekem, megénekelhetném ezt az egészet, ez pedig segített nekem elhinni azt, hogy tényleg magabiztos vagyok

– vallotta a 21 éves szőkeség a People magazinnak adott interjújában, és azt is elárulta, hogy mára sikerült megbékélnie az alakjával, mi több: élvezi és imádja azt, amivel a természet megáldotta.

Volt olyan szülő, aki odajött hozzám, és azt mondta Megmentetted a lányom életét. Én magam is ismerek olyan anyákat, akiket nagyban megváltoztatott az All About That Bass.

Meghan Trainort egyébként nemrégiben választotta legújabb, #OwnYourCurves címre keresztelt kampánya reklámarcának a fullbeauty.com, melynek keretein belül büszkén mutatja meg a nőknek, hogy némi súlyfelesleggel is lehetnek elképesztően dögösek és divatosak egyszerre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek