Starity

Pordán Petra szexi macskanőként vezetett műsort a Sportklubon

2015. november 02. 15:03   |   Szerző: Red Lemon Media

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mind tudjuk milyen az, amikor elveszítünk egy fogadást, és a büntetést végre kell hajtani. Pordán Petrának, a Sportklub bombázójának ráadásul kamerák előtt kellett ezen átesnie, a férfinézők legnagyobb örömére. Műsorvezető társai, Aryee Claudia (Tücsi) és Tóth Laura ugyanis azt a feladatot találták ki Petrának, hogy a Helló Angyalok! legújabb részében dögös Macskanő jelmezben vezesse az adást.

hirdetés
Pordán Petra szexi macskanőként vezetett műsort a Sportklubon

Dögösek, fittek és  mindenről van véleményük: a Helló, Angyalok! csinos műsorvezetői hétről-hétre új sportággal ismerkednek meg, legyen az súlyemelés, lacrosse, tollasladba, bukfencverseny vagy jégkorong. Ám az angyalok közt nem babra megy a játék: Pordán Petra, Aryee Claudia (Tücsi) és Tóth Laura nem csak kipróbálják az adott sportot, hanem versenyeznek is, hogy melyikük teljesít a legjobban. A múlt héten a Sportklub csinos műsorvezetői a flipperrel ismerkedtek, balszerencséjére ezúttal Pordán Petra maradt alul a versengésben.  

Most épp én voltam a vesztes, akinek végre kell hajtania a büntetést. Általában közösen találjuk ki, hogy mit kell csinálni a vesztesnek, és amikor kiötlöttük a jelmezbe öltözést, azonnal egy dögös Macskanő képe ugrott be mindhármunknak

– mesélte a Sportklub képernyőse. Egyébként nem ez az első eset, hogy az angyalok beöltöznek, az előző adásban Petra és Laura bohócnak maszkírozva álltak a kamerák elé. 

hirdetés

Bár a gyönyörű műsorvezetőnek hibátlan az alakja, mégis feszélyezte a büntetés végrehajtása. „Azért nem volt könnyű kamerák előtt bevonulni egy szűk ruhában, kis riszával megbolondítva. Tudtam, hogy ezt minden néző látja majd” – mesélte a Sportklub műsorvezetője.

Petra, ha a flipperben nem is, de más sportágakban jeleskedik, gyerekkorában rendszeresen táncolt és balettozott is. Nagyon örült, mikor nemrégiben részt vehetett egy orvosi vizsgálaton, ahol egy gép megállapította, helyesen fut-e. 

Roppant érdekes volt: először állni, aztán sétálni, majd futni kellett a gépen. Futni nem szeretek, és ki is derült, hogy rossz a technikám, valamiért combból futok, pedig épp lábszárból kellene. Most talán megszeretem ezt a sportágat is!

 – mondta bizakodva a Sportklub műsorvezetője. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek