Starity

Ariana Grande visszavágott az utálkozóknak

2015. november 03. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő ezúttal sem hagyta szó nélkül az utálkozókat, és az Instagramon szólt be nekik.

hirdetés
Ariana Grande visszavágott az utálkozóknak

Ariana Grande számára elvi kérdés kiállni azokért, akiket valamilyen módon bántás ért. Őt magát is kritizálják többen is, ám igyekszik meg sem hallani e szavakat, időnként azonban nála is betelik az a bizonyos pohár, ahogyan az tegnap is történt. Az Instagramon vágott vissza a trolloknak.

Sóhaj... az ehhez hasonló tweetek, hozzászólások és nyilatkozatok nagyon nem okésak! Bárkiről is legyen szó!!! Egy olyan világban és korban élünk, ahol az emberek ellehetetlenítik, hogy a nők, a férfiak és alapvetően bárki úgy fogadhassa el magát, ahogy van. A sokfélseség igenis szexi! Tudjátok, mi nem az? A nőgyűlölet, a tárgyiasítás, a felcímkézés, a hasonlítgatás és egymás testének gyalázása!!! Olyan emberek testéről beszélek, akik a kirakatban vannak, és jóváhagyást/véleményt kérnek másoktól. ÜNNEPELD ÖNMAGAD! ÉS ÜNNEPELJ MÁSOKAT! Azok a dolgok tesznek minket gyönyörűvé, amiben különbözünk másoktól

– olvashatóak a 22 éves énekesnő sorai a képmegosztón. 

Nem ez volt az első alkalom, hogy Ari felszólalt e számára igen kényes téma mellett, ugyanis a közelmúltban a Los Angeles-i Power 106 FM rádióállomás vendége volt, és ott is szót ejtett erről a sokakat érintő témáról.

Van egy hosszú listám azokról a dolgokról, amiken változtatni kellene... Úgy érzem, az ítélkezés lassan általánossá válik. Az intolerancia, a gonoszság, a kettős elvárás, a nőgyűlölet, a rasszizmus, a szexizmus. Tudod, mindez a szarság. Bőven van min dolgoznunk. Erre kellene fókuszálnunk. Dolgozni azon, hogy jobb hellyé váljon a világ

– nyilatkozta a fent említett rádióállomásnak adott interjújában a barna hajú szépség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek