Starity

Ana Brenda: „Nem volt könnyű kimondani, hogy elválok”

2015. november 15. 14:02   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Verónica aranya sztárjának, Ana Brenda Contrerasnak a napokban mondták ki a válását, melyről kizárólag a People en Español magazinnak mesélt.

hirdetés
Ana Brenda: „Nem volt könnyű kimondani, hogy elválok”

A Verónica aranya és a Megkövült szívek sztárja, Ana Brenda még 2013-ban házasodott össze szerelmével, Alejandro Amayával. Kapcsolatuk azonban nem volt túl sikeres, így 2014 májusában maga a színésznő jelentette be, hogy elválik férjétől. A színész-énekesnő és exférje válását azonban csak a napokban mondták ki, melyről Ana Brenda egyedül a People en Español magazinnak mesélt. A válás mellett természetesen másról is szó esett, mint például a tehetséges lány gyerekkori álmai. 

„Amikor kislány voltam, írtam egy listát azokról a dolgokról, melyeket szeretnék elérni: 16 évesen szerepelni az első telenovellában, 20 évesen eljátszani az első főszerepem, 22 évesen venni egy házat, 26 évesen férjhez menni, majd 28 évesen gyermeket szülni” – mondta Ana Brenda.

A tehetséges mexikói lány elmondása szerint ő saját magát egy normális nőnek tartja, aki olykor követ el hibákat. „Egy normális nő vagyok, aki olykor követ el hibákat és akivel történnek szerencsétlen dolgok, mint mindenkivel a világon. Egyáltalán nem könnyű kiállni és azt mondani, hogy elválok.”

Válása ellenére Contreras tervezi újra megtalálni a boldogságot. „Felettébb hálás vagyok mindenért, amit átéltem – mondja. – Nagyon is a javamra változtam. Nagyon szigorú voltam eddig magammal.”

Arra, hogy számára milyen az ideális férfi, a következőket mondta: „Nincs ilyen, és meggyőződésem, hogy Mr. Tökéletes nem létezik. Nem szeretek konkrétan egy valakit keresni, de szeretnék egy olyasvalakit, aki hagyja, hogy bontogassam a szárnyaimat, aki támogat abban, amit csinálok és büszke is rá, valakit, aki szárnyallni akar velem.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek