Starity

Megérkezett Adele legújabb slágergyanús szerzeménye!

2015. november 17. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb kóstolót adott soron következő, harmadik stúdióalbumából az Oscar- és Grammy-díjas énekesnő.

hirdetés

Megkezdődött a végső visszaszámlálás Adele harmadik, 25 címre keresztelt stúdialbumának megjelenéséig, ugyanis november 20-án az XL Recordings szárnyai alatt kerül az üzletek polcaira a tizenegy szerzeményt felsorkoztató korong, mely az év egyik legjobban várt alkotása.

Az énekesnő mindeddig a Hellót mutatta be a rajongóinak, mely elképesztő rekordokat döntött meg, ami nem is csoda annak fényében, hogy négy éve vártunk Adele visszatérésére. Az új lemezről annyit lehet tudni, hogy 2013 és 2015 között került rögzítésre, és az énekesnő olyan előadókkal dolgozott együtt rajta, mint Ryan Tedder, Greg Kurstin, Max Martin, Karl Johan Schuster, Paul Epworth, Tobias Jesso Jr., Brian Burton, Samuel Dixon, Bruno Mars, Christopher "Brody" Brown és Philip Lawrence.

Az énekesnő nemrégiben az ausztrál 60 Minutes műsor vendége volt, ahol egy mélyenszántó interjú után egyik új dalából, a When We Were Youngból is adott némi ízelítőt, majd néhány perce az egész dalt feltöltötte Vevo-csatornájára a rajongók legnagyobb örömére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek