Starity

Második gyermekét várja Ginnifer Goodwin és Josh Dallas

2015. november 18. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ginnifer Goodwin és férje, Josh Dallas második gyermekének érkezéséről a sztárpár sajtószóvivője számolt be.

hirdetés
Második gyermekét várja Ginnifer Goodwin és Josh Dallas
Fotó: ABC

Úgy tűnik, hogy valóra válnak Ginnifer Goodwin álmai, ugyanis már első gyermeke, a most 17 hónapos Oliver Finlay Dallas születésekor is úgy nyilatkozott, hogy minél több babát szeretne, amíg még lehet. Férjével, Josh Dallasszal nem is lehetnének boldogabbak, hiszen már úton is van fiuk húga vagy öccse.

Annyi babát szeretnénk, amennyit az univerzum megenged nekünk

– nyilatkozta a 37 éves színésznő januárban az E! Newsnak, nem is sejtve, hogy hamarosan valóra válik az álma, és újra teherbe esik.

A sztárpár egyébként az ABC nagy sikerű fantasy sorozata, az Egyszer volt, hol nem volt... forgatásán ismerkedett meg 2011-ben, majd a munkakapcsolatból barátság, végül szerelem lett. Josh 2013 októberében kérte meg kolléganője kezét, aki boldogan mondott igent, ám az esküvőre csak fél évvel később, 2014 áprilisában került sor. Első gyermekük tavaly májusban jött a világra, és még nem is sejti, hogy hamarosan újabb taggal bővül a családjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek