Starity

Letartóztattak egy nőt, amiért tönkre akarta tenni Kendall és Kylie Jenner fellépését

2015. november 19. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jenner-lányok Ausztráliában népszerűsítik legújabb kollekciójukat, így több fellépésnek is eleget kell tenniük. Legutóbbi jelenésük alkalmából azonban egy nő tojásdobálással akarta a tudtukra adni: menjenek haza.

hirdetés
Letartóztattak egy nőt, amiért tönkre akarta tenni Kendall és Kylie Jenner fellépését
Fotó: MMVA

Az E! Online számolt be arról, hogy Kendall és Kylie Jenner legújabb kollekciója promóciós turnéjának egyik állomásán jelent meg egy ausztrál plázában, melynek keretein belül részletesen ecsetelték, hogyan és milyen inspiráció hatására születtek meg az egyedi darabok.

A rendezvényen több ezren jelentek meg, egy 25 éves nő azonban nem örült a jelenlétüknek, és tojásokkal kezdte dobálni a színpadot, míg a kiérkező rendőrök őrizetbe nem vették. A hölgy ellen vádat emeltek: bíróság előtt kell számolnia tettei következményével.

A parramattai bevásárolóközpontban történt incident követően délután fél ötkor a Punchbowlban vettük őrizetbe a nőt, és a parramattai rendőrörsre vittük kihallgatásra. Eljárás indult ellene, mivel az ellene intézkedést folytató rendőrökre támadt

– nyilatkozta az Új-Dél-Wales rendőrkapitányságának sajtószóvivője, aki arról is szót ejtett, hogy a fent említett rendezvényen szerencsére nem sérült meg senki, ugyanis Kendall és Kylie nem tartózkodott a színpadon, amikor a nő dobálni kezdte a színpadot.

A jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő hölgynek december 14-én kell szembenéznie az ellene felhozott vádakkal, ugyanis a rendezvény tönkretétele és a rendőrök munkájának hátráltatása miatt is megütheti a bokáját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek