Starity

Jennifer Lawrence-et bűntudat gyötri, amiért nős férfival bújt ágyba

2015. november 19. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

J-Law legutóbbi interjújában mesélt arról, milyen nehezen dolgozta fel, hogy ugyan csak a filmvásznon, de ágyba kellett bújnia az egyik nős kollégájával.

hirdetés

Az idei év legjobban kereső színésznője, Jennifer Lawrence nemrégiben a The Hollywood Reporter vendége volt, ahol kolléganőivel, Jane Fondával, Kate Winslettel, Cate Blanchett-tel, Carey Mulligannel, Helen Mirrennel, Brie Larsonnal és Charlotte Ramplinggel vett részt egy kerekasztal beszélgetésen, melyen többek között szó esett a filmvásznon megélt szexjelenetekről is.

Fotó: The Hollywood Reporter

Ugyan Jen már számtalan nagy sikerű filmben bizonyította tehetségét, a beszélgetés során azonban elárulta, hogy csak nemrégiben esett át élete első szexjelenetén, mely után iszonyú bűntudat gyötörte.

Néhány héttel ezelőtt került sor életem első szexjelenetére, miközben Chris Pratt-tel a Passengerst forgattuk. Nagyon bizarr, és különös élmény volt számomra

– vallotta a 25 éves szőke szépség, majd részletesebben is beszámolt a napról, amikor nős kollégájával kellett ágyba bújnia, és egy vérpezsdítő szexuális kalandot a vászonra vinnie, mellyel csak úgy tudott megbirkózni, hogy rendesen felöntött a garatra.

Nagyon-nagyon leittam magam, de csak még idegesebb lettem, és amikor hazaértem a forgatásról, azt kérdezgettem magamtól: Mi a francot műveltem? Chris házas, az én életemben pedig ez volt az első alkalom, amikor megcsókoltam egy nős férfit, ezzel együtt pedig rögtön jelentkezett is a bűntudat: remegni kezdett a gyomrom. Tudom, hogy ez a munkám, de a gyomromnak nem mondhatom ezt. Így hát felhívtam az anyukámat, és megkérdeztem tőle: Megtennéd, hogy azt mondod, minden rendben lesz?

– elevenítette fel a viszonylag friss élményeket J-Law.

Fotó: The Hollywood Reporter

Nagyon sebezhetőnek éreztem magam. Nem tudtam, mi az, ami túl sok lehet. Nyilván arra törekszik az ember, hogy valóságosnak tűnjön, ahogyan a többi jelenet is, de aztán... soha életemben nem éreztem még ilyen sebezhetőnek magam

– folytatta a színésznő.

Maga a film egyébként Jon Spaihts forgatókönyve alapján készül Morten Tyldum rendezésében, és a jövőben játszódik. A történet szerint egy űrhajó egy idegen bolygón landol több ezer emberrel a fedélzetén, ám egy üzemzavar miatt mindenki ott is marad egy-egy alvókamrába zárva. Az egyik utas (Chris Pratt) azonban hatvan év elteltével valamilyen csoda folytán felébred, ám amikor szembe kell néznie az öregedéssel, és azzal, hogy egyedül van a planétán, úgy dönt, hogy felébreszt még egy utast (Jennifer Lawrence)...

A Jennifer Lawrence, Chris Pratt, Michael Sheen, Laurence Fishburne és Robert Larriviere főszereplésével készülő film várhatóan 2016. december 21-én kerül majd a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek