Starity

Gáspár Laci nyerte a Sztárban sztárt

2015. december 01. 07:07   |   Szerző: vjucu95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A döntő második hetében Csobot Adél, Peter Srámek, Tóth Gabi és Gáspár Laci álltak színpadra egy duett- és egy szólóprodukcióval. A Sztárban sztár harmadik évada vasárnap este Gáspár Laci diadalával fejeződött be.

hirdetés
Gáspár Laci nyerte a Sztárban sztárt
Fotó: TV2

Csobot Adél az első körben egy duettet adott elő Szolnoki Péterrel, majd Selena Gomez bőrébe bújt. A zsűri méltatta Adél fejlődését, amin a hetek alatt keresztülment, ráadásul úgy, hogy közben fény derült a terhességére is. Adél végül a negyedik helyen végzett.

Tóth Gabi lett a verseny harmadik helyezettje, aki az utolsó adásban Kis Grófóként és Lajtai Katiként is megmutatta tehetségét – másodszor a Kasza testvérekkel karöltve. Gabi többször is kiemelte, hogy milyen büszke az adottságaira, mivel a zsűri néhányszor szóvá tette, hogy hangilag nem tudott eléggé átalakulni. 

Peter Srámek egy Kelemen kabátban-dallal, valamint a Sohase mondd című Hernádi Judit szerzeménnyel készült – utóbbival osztatlan sikert aratott a a nézők és a zsűri tagjai között is. A szlovák származású srác végül második lett.

A műsor esélyese egyértelműen Gáspár Laci volt, aki ezúttal Bonnie Tyler és Majka dalát is előadta. Az énekes megküzdött a sikerért, hiszen sosem titkolta, hogy nem kis ellenérzést táplált a női szerepekkel szemben. Ennek ellenére – vagy éppen ezért – ő volt az a férfi énekes, aki a legtöbb női feladatot kapta. Győzelmével ő lett a harmadik előadó, aki Sztárban sztárt nyert Bereczki Zoltán és Pál Dénes után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek