Starity

Ismét új videóval jelentkezett az Il Volo

2015. december 16. 14:02   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig jelent meg a Per Te Ci Sarò-hoz tartozó videó, máris itt a legfrisebb, amely Si Me Falta Tu Miradához készült a Veronai Arénában.

hirdetés

December 6-án számoltunk be arról, hogy az olasz együttes Per Te Ci Sarò című dalához készült klip megjelent, máris itt az új videó, amely az Il Tuo Sguardo Manca spanyol verziójához, a Si Me Falta Tu Miradához készült.

Már az előző videó megjelenésénél is sejteni lehetett, hogy hamarosan bemutatásra kerül a következő, ugyanis Gianluca, Ignazio és Piero két egymást követő napon keresztül dolgoztak Gaetano Morbioli rendezővel, azonban a második napi veronai a forgatás során készültek felvételek nem kerültek kiadásra, most viszont értelmet nyertek minden rajongó számára, hiszen a szeptemberben megjelent L’amore si muove című albumuk harmadik videójának alapját képezi, amely az Il Volo első fekete-fehér képvilágú klipje.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek