Starity

Jennifer Lawrence durván megsértette Lindsay Lohant

2015. december 16. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

LiLo családja sem nézte jó szemmel, amint nyilvánosan piszkálja J.Law a visszatérésén dolgozó színész-énekesnőt.

hirdetés

Jennifer Lawrence a The Late Show With Stephen Colbert című műsor hétfői vendégeként tett sértő megjegyzést Lindsay Lohanre, ami természetesen a színésznő húgának is eljutott a fülébe, és nem meglepő módon ő is érvényre juttatta véleményét a szőkeségről.

J.Law egyébként éppen arról mesélt a show műsorvezetőjének, hogy gyakran előfordul, hogy rossz a közérzete, emiatt pedig nem ritka az sem, hogy hánynia kell. Meglátása szerint így bünteti a teste a kemény munkáért és azért, hogy nem pihen eleget. 

Úgy szoktam kidőlni, mint Lindsay Lohan, csak épp kábítószerek és alkohol nélkül. Esténként korán ágyba bújok, mégis mindig fáradt vagyok

– magyarázta viccelődve a szőkeség Stephen Colbertnek.

Ez volt az az ominózus jelenet, ami kihúzta a gyufát Lohanéknél, és nem kellett sokat várni a visszavágára sem, mely Alianától érkezett, aki a Twitteren hozta követői tudomására, milyen felháborítónak tartja Jen viselkedését.

Sosem szívtam magamba a negativitást, de a családomért kiállok. Csalódtam Jennifer Lawrence-ben. Ez egyáltalán nem volt szép tőle

– írta a közösségi oldalon, melyre nővére így reagált:

Köszi, húgi... Talán nem ártana, ha megtanulná, hogyan kell másokat támogatni az, akire utalsz

– válaszolta LiLo, egy kép kíséretében, melyen egy Maya Angelou idézet olvasható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek