Starity

Az RTL Klubnál folytatja karrierjét Marenec Fruzsi és Kembe Sorel

2016. január 04. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az új év beköszöntével új lehetőségek nyíltak meg Marenec Fruzsi és Kembe Sorel előtt, ugyanis mindketten az RTL Klubhoz igazoltak.

hirdetés
Az RTL Klubnál folytatja karrierjét Marenec Fruzsi és Kembe Sorel
Fotó: Facebook / Marenec Fruzsina & Glamour

A két híresség a január 11-én képernyőre kerülő Story Extrában bizonyíthatja rátermettségét, és az előzetes beszámolók szerint egy izgalmas, színes, hazánkban korábban nem látott magazinműsorral ismerkedhetünk meg, melynek műsorvezetői posztját a 2014 szeptemberében az RTL Klubhoz igazolt Szabó Zsófi tölti be.

A szőke szépség szerencsére nem lesz egyedül, ugyanis Jóban Rosszban-beli kollégája, Kembe Sorel is örömmel vállalta a munkát mellette, akárcsak a Barátok köztben megismert Marenec Fruzsi.

Decembertől forgatunk, és nagyon élvezem. Mindig is az volt az álmom, hogy visszatérhessek az anyacsatornámra, nagyon szeretek itt dolgozni. Mi találjuk ki a témákat, és azt is, hogy kivel szeretnénk forgatni. Ez egy egészen új bulvárműsor lesz, nem a megszokott képi világgal

– magyarázta izgatottan a Borsnak Fruzsi. Természetesen újdonsült kollégája, Kembe Sorel is izgatott a munka miatt, annál is inkább, hiszen ezúttal a szakmájában dolgozhat szerkesztő-riporterként.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek