Starity

Selena Gomez nem kér többet Justin Bieberből

2016. január 05. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nyáron még joggal reménykedhettek a Jelena-fanok a két sztár újbóli fellángolása miatt, mára azonban ennek befellegzett.

hirdetés
Selena Gomez nem kér többet Justin Bieberből
Fotó: Adidas NEO

Bármennyire is hangoztatta egy korábbi interjújában Selena Gomez, hogy nem szeretné, ha a magánélete egy szappanoperához hasonlítana, mégis ez a helyzet. A barna hajú szépség, és exbarátja, Justin Bieber néhány hónapja még minden interjújában szót ejtett arról a szenvedélyes szerelemről, ami köztük volt, és gyakran mutatkoztak egymás társaságában is, ezzel táptalaját szolgáltatva az újrakezdésükről szóló pletykáknak.

A remény azonban immár elillanni látszik, hiszen Justin hivatalosan is felvállalta Hailey Baldwinhoz fűződő kapcsolatát, ami Selenának vélhetően nem igazán dobogtatta meg a szívét. Nemrégiben a Rolling Stone magazin készített interjút a Good For You énekesnőjével, ám amikor szóba került egykori szerelme, nem habozott pontot tenni a téma végére.

A 23 éves slágergyárost faggató riporter ugyanis arra volt kíváncsi, milyen jelentőssége volt a november végi randinak, melynek keretein belül Justin egy Beverly Hills-i hotel bárjában szívhez szóló szerenáddal örvendeztette meg őt. 

Nos, először is sajnálom, de ha őszinte akarok lenni, nem szeretném, ha ezáltal ítélnének meg. Végeztem azzal, hogy beszéljek erről vagy úgy általában Justinról

– válaszolta az énekesnő.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a féltékenység munkál-e a háttérben, vagy Selena csupán félti a magánéletét, ám mindkét lehetőség elképzelhető. Az énekesnő egyébként december elején még Niall Horannel randizgatott, azt azonban egyikük sem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy közük lenne egymáshoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek