Starity

Páratlanul dögös volt Kim Kardashian a húszas évei elején

2016. január 14. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kilenc év telt el azóta, hogy először került címlapra az akkor 24 éves Kim Kardashian.

hirdetés

Nem titkoltan a Kardashian család Amerika első számú kedvence, hiszen 2007 óta nézők milliói követik figyelemmel az egyre csak növekvő létszámú klán mindennapjait. Alig tíz évvel ezelőtt azonban egészen más volt a helyzet. Kimet akkoriban még Paris Hilton legjobb barátnőjeként emlegették, aki azzal kereste a kenyérre valót, hogy az általa legelőnyösebbnek ítélt szetteket válogatta ki híres barátnői hivatalos eseményeire.

Az akkor még visszafogott, de páratlanul dögös lányból azonban egy plasztikcicát csinált a 2007-ben debütált valóságshow, a Keeping Up With The Kardashians, ugyanis meghozta a hírnevet Kimnek és az egész famíliának.

A legfrissebb képek pedig önmagukért beszélnek: a most 35 éves, kétgyermekes anya testén és arcán szinte egyetlen természetesen, nem átszabott felület sincs; és akkori baráti társaságát is lecserélte. Ugyan külseje továbbra is szép, ám a rengeteg beavatkozás következtében egyre inkább jellegtelen lett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek