Starity

Zayn Malik bepillantást engedett szólólemezének felvételeibe

2016. január 17. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már majdnem eltelt egy év azóta, hogy Zayn Malik bejelentette a One Directionből való kilépését, így rajongói egyre türelmetlenebbül várják, hogy mivel rukkol elő.

hirdetés

Ugyan egyelőre nem sok információ áll rendelkezésre Zayn Malik önálló projektjével kapcsolatosan, az azonban biztos, hogy jelenleg is folynak a munkálatok, és öt szám már egészen biztosan elkészült, melyeknek címe is nyilvánosságra került: Edgy, Hipster, ~ATMOSPHERIC~, Melancholic (ooh) és Good.

Azt továbbra sem lehet tudni, hogy pontosan hogyan is állnak a felvételek, és mikorra várható a korong megjelenése, de a Seventeen úgy tudja, hogy az énekes Jared Scharff és Raymond Angry közreműködésével dolgozik.

A közös munkát bizonyítandó tegnap végre újabb részlet került feltöltésre a Twitterre, így volt szerencsénk belehallgatni, milyen hangzásvilággal kísérletezik a 23 éves énekes. Ugyan a videó mindössze 13 másodperces, ám Zayn rajongóinak ennyi is elég volt ahhoz, hogy totálisan bezsongjanak, és még izgatottabban várják az énekes önálló előadóként való debütálását.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek