Starity

Őszintén mesélt élete legmegrázóbb időszakáról Matt LeBlanc

2016. február 08. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóbarátokban Joey Tribbianit alakító színész a Mirrort avatta be élete legsötétebb időszakába.

hirdetés
Őszintén mesélt élete legmegrázóbb időszakáról Matt LeBlanc

Az 1994 és 2004 között futott Jóbarátok hozta meg Matt LeBlancnek a sikert és világhírnevet, ezt pedig önálló sorozata, a Joey követte, mely további három évig futott szintén nagy sikerrel. Ugyan az azóta eltelt években több filmben és sorozatban is megcsillogtatta a tehetségét, saját bevallása szerint volt idő, amikor a pokolba kívánta a munkát, és legszívesebben örökre elhagyta volna Hollywoodot.

Évekig alig hagytam el a házam. Kiégett voltam. Nem akartam kötelezettségeket, nem akartam sehol megjelenni. Szerencsére olyan pozícióban voltam, hogy ezt megtehettem. Teljesen kiakasztottam ezzel az ügynökömet. A legtöbb színész azzal hívja fel az ügynökét, hogy megtudja, mi újság, én azonban azzal hívtam fel az enyémet, hogy néhány évre felejtse el a telefonszámomat. Sötét időszak volt az, kis híján idegösszeroppanást kaptam

– elevenítette fel a történteket a negyvenes évei végén járó színész, akire saját bevallása szerint a fentieket követően még nehezebb időszak várt, ugyanis feleségével, Melissa McKnighttal kötött házassága 2006-ban zátonyra futott, nem sokkal azután, hogy lányuknál, Marinánál cortical dysplasiát diagnosztizáltak, ami az agy és a csontok állapotát befolyásoló betegség.

A lányomnál súlyos betegséget diagnosztizáltak akkoriban. Sötét időszak volt, de túljutottunk rajta. Elvégre ami nem öl meg, az megerősít, nem igaz?

– folytatta Matt, és azt is elárulta, hogy az azóta 11 éves lánya szerencsére kinőtte a betegséget, kapcsolatuk pedig nem is lehetne ideálisabb: gyakran szerveznek apa-lánya programokat, szívesen bicikliznek, túráznak, vagy egyszerűen csak együtt költik el a reggelit.

A világon a legjobb dolog az, amikor a lányommal töltöm az időmet. Nagyon szoros a kapcsolatunk, és ez a legfontosabb dolog az életemben

– zárta az interjút a színész, akit a Sikersorozat című vígjátéksorozatban láthatnak rajongói 2011 óta, valamint nemrég őt érte a megtiszteltetés, hogy a BBC-n nagy sikerrel futó Top Gear műsorvezetője lehessen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek